Бивш военен взе страха на цяло село и никой не

...
Бивш военен взе страха на цяло село и никой не
Коментари Харесай

Бившият военен Йордан взе страха на цяло село! Нечовешка смрад на ла*на и потенциална клада плаши всички в село Крайници

Бивш боен взе страха нацяло село и никой не смее да подаде сигнал и да се оплаче от своеволията на 55-годишния Йордан Каракин, който е трансформирал улицата в евентуална клада, а дома си екобомба, застрашаващи съселяните му. Мъжът отглежда към 40 крави в двора на къщата си в дупнишкото село Крайници. Складирал е огромни ресурси от плява за храна на животните на улицата.


Съседите му са в суматоха. Страх ги е, че в горещините има заплаха и от най-малката искра балите да се възпламенят и огънят да изпепели къщите им. Много от тях са подавали анонимни сигнали по телефона в пожарната в Дупница и в полицейското ръководство, само че от там отговорът бил, че на анонимни сигнали не се отзовават.



Няколко души от селото се оплакаха, само че пожелаха да останат анонимни, защото се опасяват от възмездие.

„ Каракин се пенсионира от военните и са захвана с отглеждане на животни, кравите в обора му в двора сега са към 40 глави. Свикнахме с миризмата от кравите, само че в този момент се опасяваме да не пламне цялата улица. Наредил е към 5000 бали плява в двора на къщата си и на улицата. Само една искра може да провокира голям пожар с доста вреди и не дай си Боже – и жертви. Никой от селото не смее да му се възпротиви, тъй като ни е боязън от него”, съобщи комшия на Каракин, който призна, че в случай че се обявява, може да има последици за внучетата му.

„ Не беше подобен човек, само че очевидно е претърпял някаква персонална драма и от 6 години насам не приказва с никого и постоянно е нападателен. Стана неприятен. Надяваме се, че в случай че вие разгласите за протичащото се в селото, нека от някоя институция да дойдат на място и да го накарат най-малко да реалокира балите на безвредно място”, съобщи мъжът.

Бивш служител на реда призна, че не минава по улицата, на която живее пенсионираният боен, в този момент фермер.

„ Не мога да кажа нищо. Живея сама… “, единствено това пък съобщи кметицата на селото Мариана Димитрова за случая.

По телефона ексшефът на Агенцията по храните в Кюстендил, а сега ветеринар в лечебницата в Дупница доктор Първан Дангов съобщи: „ Животните на Каракин се отглеждат при съвсем никакви условия. Нямат подобаваща постройка, непочистено е в обора… Навсякъде в двора е воня, фекалии и пикоч от кравите. Но не може да се направи нищо по въпроса. Никой не може да му забрани да отглежда животни “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: struma.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР