Бивш учител по история беше обвинен в изнасилване на ученик

...
Бивш учител по история беше обвинен в изнасилване на ученик
Коментари Харесай

Бивш учител по история „изнасили момче в класната стая и нападна неприлично друго“

Бивш преподавател по история беше упрекнат в обезчестяване на възпитаник в класна стая и в непочтено нахлуване на друго, до момента в който го обучаваше у дома.

77-годишният Гарет Роджърс е бил преподавател в общообразователното учебно заведение Caerleon в Нюпорт и е упрекнат в непристойно нахлуване над две момчета през 70-те години. Едно от обвиняванията беше, че Роджърс е направил полов акт с едно от момчетата в класната си стая, преди да го изнасили. гадинка. Той твърди, че обвиняванията са „ измислени “ от жалбоподателите и сподели на полицията, че не си спомня за тях.

В своето въведение прокурорът Юан Бенет сподели, че първият жалбоподател се е появил и е уведомил полицията през 2018 година откакто разкрива хипотетичното принуждение пред майка си и сестра си. Вторият жалбоподател се появи през 2019 година, откакто му беше казано, че Роджърс е задържан.

В своето видеозаписано полицейско изявление първият жалбоподател сподели, че първо е бил измъчван от ответника в обща съблекалня, като твърди, че Роджърс е сло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР