Бивш служител на WWE, който постигна споразумение за 3 милиона

...
Бивш служител на WWE, който постигна споразумение за 3 милиона
Коментари Харесай

Бивш служител на WWE казва, че Винс Макмеън я е насилвал сексуално със секс играчки, кръстени на звезди от борбата: костюм

Бивш чиновник на WWE, който реализира съглашение за 3 милиона $, с цел да резервира безмълвие за връзка с шефа на компанията Винс Макмеън, излезе с обвинявания, че я е малтретирал полово - в това число със секс играчки, които е кръстил на звезди от битката.

Джанел Грант заведе дело във федералния съд на Кънектикът в четвъртък, потвърждавайки, че Макмеън я е заключил в персоналната си съблекалня в централата на WWE в Стамфорд и се е насилил върху нея над маса за масаж.

Тя твърди в жалбата, че Макмеън й е изпратил текстово известие през май 2020 година, което гласи: „ Аз съм единственият, който има теб и управлява кого желая да те хвана. “

Според делото потреблението на секс играчки от Макмеън върху Грант е предизвикало нейни пострадвания като синини и кървене, заяви The Wall Street Journal в четвъртък.

Твърди се също, че Макмеън е споделял голи фотоси и експлицитни видеоклипове на Грант без нейно единодушие с други чиновници на WWE, съгласно делото.

Твърди се също, че ш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР