Бивш служител на тематичен парк Дисни Уърлд (Disney World) беше

...
Бивш служител на тематичен парк Дисни Уърлд (Disney World) беше
Коментари Харесай

Служител на Дисни години наред снимал под полите на жените

Бивш чиновник на тематичен парк " Дисни Уърлд " (Disney World) беше задържан и упрекнат във Флорида след изказвания, че е записал видео под полата на посетителка на парка в края на предишния месец и се допуска, че е следвал тази порочна процедура години наред, написа CNN.

Обвиненият Хорхе Диас Вега, на 26 години, си е признал, че е „ снимал видеоклипове под роклите/полите на непознати дами в тематичните паркове на Disney World в продължение на почти шест години “, съгласно обвинителния акт.

Диас Вега, който работел в магазина за светлинни мечове, споделил на управляващите, че има над 500 такива видеоклипа в телефона си и посочил голям брой от тях.

„ Видеоклиповете бяха на голям брой дами, които наподобява не знаеха, че ги снимат “, се споделя в обвинителния акт. Ужасното си поведение Диас Вега обяснил с това, че " клиповете му носят сексуално удовлетворение “.

На 18-годишна жена, която е била хипотетична жертва на един от видеоклиповете, снимани на 31 март, е казано от чиновник по сигурността по-късно същия ден, че някой е бил хванат да прави фотография под роклята ѝ в магазина за светлинни мечове.

" Дисни " съобщи пред CNN: „ Този човек не работи за компанията “.

Диас Вега беше задържан на 31 март по съмнение за видео воайорство и му беше избрана гаранция от 2500 $. Той е освободен от ареста в Ориндж Каунти, демонстрират документите, предава " Дарик ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР