Бивш служител на тематичен парк Disney World беше арестуван и

...
Бивш служител на тематичен парк Disney World беше арестуван и
Коментари Харесай

Служител на Disney, обвинен, че години наред е снимал под полите на жените в парка

Бивш чиновник на тематичен парк Disney World беше задържан и упрекнат във Флорида, откакто се твърди, че е записал видео в полата на гостенка на парка в края на предишния месец и се допуска, че е следвал тази порочна процедура години наред, написа CNN.

Обвиненият Хорхе Диас Вега, на 26 години, си е признал, чее „ снимал видеоклипове под роклите/полите на непознати дами в тематичните паркове на Disney World в продължение на почти шест години “, съгласно обвинителния акт.

Диас Вега, който работелв магазина за светлинни мечове, споделил на управляващите, че има над 500 такива видеоклипа в телефона си и посочил голям брой от тях.

„ Видеоклиповете бяха на голям брой дами, които наподобява не знаеха, че ги снимат “, се споделя в обвинителния акт. Ужасното си поведениеДиас Вега обяснил с това, че " клиповете му носят сексуалноудовлетворение “.

На 18-годишна жена, която е била хипотетична жертва на един от видеоклиповете, снимани на 31 март, е казано от чиновник по сигурността по-късно същия ден, че някой е бил хванат да прави фотография под роклята й в магазина за светлинни мечове.

Disney съобщи пред CNN „ Индивидът не работи за компанията “.

Диас Вега беше задържан на 31 март по съмнение за видеовоайорство и му беше избрана гаранция от 2500 $.Той е освободен от пандиза в Ориндж Каунти, демонстрират записите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР