Бивш служител на храна за вкъщи, открит с биткойн портфейли

...
Бивш служител на храна за вкъщи, открит с биткойн портфейли
Коментари Харесай

Установено е, че служител на храна за вкъщи, живеещ в апартамент над ресторант, е таен биткойн милиардер

Бивш чиновник на храна за у дома, открит с биткойн портфейли на стойност над £2 милиарда, е наказан за закононарушение, обвързвано с пране на пари.

Jian Wen, на 42 години, живееше в апартамент над китайски ресторант в Лийдс, когато се замеси в незаконен рекет, конвертиращ криптовалутата в активи, в това число къщи за няколко милиона лири и бижута на стойност хиляди лири. Смята се, че конфискацията на биткойни е най-голямата по рода си. Прокурорите обявиха, че няма законни доказателства за това по какъв начин биткойните са били добити и настояват, че са свързани с капиталова машинация в Китай. Смята се, че различен обвинен стои зад измамата, само че те към момента са на независимост.

Новият метод на живот на Уен я накара да се реалокира в къща с шест спални в северен Лондон през 2017 година, с наем от над £17 000 на месец, където се е представяла за чиновник на интернационален бижутерски бизнес и е преместила сина си в Обединеното кралство, с цел да посещава частно учебно заведение, сподели Кралската прокуратура (CPS).

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР