Бивш служител на ГДБОП е Георги Сидеров, за когото само

...
Бивш служител на ГДБОП е Георги Сидеров, за когото само
Коментари Харесай

Кой всъщност е мъжа на Маги Желязкова и защо двамата пропуснах партито след сватбата? Ексклузивни разкрития!

Бивш чиновник на ГДБОП е Георги Сидеров , за който единствено преди дни се омъжи Маги Желязкова , разбра HotArena .

Красавицата се врече във безконечна честност в една от най-луксозните зали на Грандхотел София, където в ролята на шаферки влязоха най-близките й приятелки и приятелки. 

Булката сама провела събитието като подбрала даже най-малките елементи - място, предложения, храна, питиета - всичко било по неин избор. Единствено украсата била непозната задача, само че отговаряла изцяло на условията на семейство Сидерови. 

Сватбата предходна без част от обичайните ритуали , свързани с младоженците. Нямаше питка и менче по тяхно категорично гледище. Жартиерът отишъл в ръцете на най-близкия другар на Георги - Теодор, който го сграбчил съвсем на секундата. Обща позната пък хванала букета на булката.

Красива, стилна и проведена - по този начин всички посетители дефинират сватбата. Всички посетители се свързали с младоженците и на идващия ден, с цел да изкажат възторга си от празненството. 

Гостите разкриха, че Маги и Георги пропуснали да се намажат със сметана от празничната торта като това се дължало най-вероятно на времето, което булката отделила за грим и прическа. Които не желаела да скапе.

Въпреки, че не разчупили питка, булката съумяла да настъпи младоженеца и съгласно поверието, тя ще командва в фамилния живот. 

Любопитното е, че двамата пропуснали афтърпартито след сватбата, с цел да изконсумират първата си брачна нощ. Но са уверени, че никой не им се сърди, предават от Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР