Бивш следовател в пощенската служба каза, че се страхува да

...
Бивш следовател в пощенската служба каза, че се страхува да
Коментари Харесай

Следовател в пощенската служба се опасяваше, че предизвикването на експертите на Horizon няма да „мине добре“

Бивш следовател в пощенската работа сподели, че се опасява да провокира специалистите зад дефектната ИТ система, защото „ в случай че започнете да предизвиквате прекалено много, това не не върви добре. "

Сузан Уинтър, която е работила по престъпни следствия в Северна Ирландия от 2001 до 2014 година, сподели, че не е била научена да търси неточности и нейният лицей за образование й е споделил, че програмата Horizon " е 100 % благонадежден ".

Г-жа Уинтър сподели на следствието на пощенската работа, че чиновниците са били подложени на напън да възстановят парите в брой от пощенски началници, упрекнати във подправено счетоводство и кражба. Разследващите бяха класирани от едно до пет въз основа на това какъв брой пари са съумели да си върнат, сподели тя.

Г-жа Уинтър е взела участие в следствието на началника на пощата Алън Маклафлин, който беше незаслужено наказан за подправено счетоводство през 2005 година откакто £10 000 изчезнаха от неговия клон в Белфаст. Присъдата му беше анулирана през 2022 година Г-жа Уинтър също раб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР