Бивш шофьор на МВР болница е осъден за побой, нанесен

...
Бивш шофьор на МВР болница е осъден за побой, нанесен
Коментари Харесай

Жена съди мъж за жесток побой. Прокуратурата: Лека телесна повреда е

Бивш водач на Министерство на вътрешните работи болница е наказан за побой, нанесен на жена. За да се стигне до присъдата минават 3 години, само че съгласно съда закъснение на делото няма и то се е водило “в рационален период. Това описа в собствен репортаж Българска национална телевизия.

Мила Пейкова съобщи, че има още жертви на насилника, само че единствено тя се е престрашила да го съди. Това не било по никакъв начин елементарно, тъй като следите от побоя съгласно прокуратурата се водили лека телесна щета.

Пейкова описа, че мъжът, който я е пребил първоначално се държал напълно обикновено. " Първоначално беше сияен, влюбчив, изобщо не можеш да кажеш, че такова нещо ще се отключи в него. Започна да ме рита, аз бях в безпомощно положение. Само помня гласа му, който споделя: " Спокойно, знам по какъв начин да те удрям, тъй че да не ти проличава ”, това описа Мила пред Българска национална телевизия.



След три години тъжби до прокуратурата и съда, побойникът най-накрая е наказан, условно, на 1 година затвор, които ще са ефикасни, в случай че извърши ново закононарушение. След края на делото Мила Пейкова съобщи, че е щастлива, че всичко е завършило. “Това дело не съм го водила единствено за мен, а за всички негови жертви, които не е редно да остават безмълвни ", съобщи тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР