Бивш шеф на компания беше вкаран в затвора, след като

...
Бивш шеф на компания беше вкаран в затвора, след като
Коментари Харесай

Шефът на компанията стреля с пистолет до главата на ужасен служител в ред заради велосипед

Бивш началник на компания беше вкаран в пандиза, откакто атакува член на личния състав с револвер и пушка, когато подозираше, че е откраднал от компанията.

През май предходната година Джейми Оукс упрекна служителя в кражба, откакто няколко мотоциклета и четириколки изчезнаха. Вместо да предизвести полицията за съмненията си, Оукс се заел да разпита служащия. Той и една жена водиха мъжа в задната част на парцела на Оукс в Дартфорд, Кент, където се оповестява, че са го удряли и ритали.

Нещата ескалираха, когато 37-годишният Оукс дръпна спусъка на револвер с халосна пукотевица покрай лицето на жертвата, което го нарани с изгаряне. След това той се върна с пушка и заплаши, че ще простреля жертвата, в случай че не кажат къде са откраднатите транспортни средства, преди да заплаши и фамилията му.

Работникът съумя да избяга и на идващия ден бяха изпълнени две заповеди, единият на адреса на Оукс в Green Street Green и вторият на Hillside Road, Dartford. На адреса на Оукс служителите на реда разкрили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР