Бивш съотборник на Златан Ибрахимович в ЛА Галакси потвърди, че

...
Бивш съотборник на Златан Ибрахимович в ЛА Галакси потвърди, че
Коментари Харесай

Ибрахимович мрази четирима футболисти, един от тях е Кавани

Бивш съотборник на Златан Ибрахимович в ЛА Галакси удостовери, че нападателят ненавида Единсон Кавани, с който в продължения на няколко сезона играха дружно в Пари Сен Жермен. Французинът Микаел Сиани даде изявление за RMC Sport и описа за общуването си с Ибра.

" Ако се опиташ да се сприятелиш с Кавани, това не се харесва на Ибрахимович. Или си със Златан, или си срещу него. Когато двамата бяхме в ЛА Галакси, постоянно си говорехме. Той ми сподели, че е бил в положителни връзки с Лоран Блан, само че не и с колегата си в офанзивата на ПСЖ. Кавани е бил единственият в тима, с който Ибрахимович не се е разбирал. Пред мен Златан показа, че ненавижда четирима футболисти и един от тях е Кавани ", съобщи Сиани.  Златан към свои съотборници: Имам 300 милиона, някой каже ли ми нещо, ще го убия
Въпреки че не се харесват един различен, Ибрахимович и Кавани бяха смъртоносен тандем и донесоха доста титли на ПСЖ. Двамата обаче не съумяха да реализират нищо значимо с отбора в Шампионската лига.

В началото на тази година уругваецът се разписа за успеха с 4:0 над Монпелие и със своите 157 гола задмина Ибра като изпълнител №1 в историята на френския гранд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР