Бивш съизпълнителен продуцент на Шоуто на Уенди Уилямс Сузан Бас

...
Бивш съизпълнителен продуцент на Шоуто на Уенди Уилямс Сузан Бас
Коментари Харесай

Продуцентът на Шоуто на Уенди Уилямс изгуби искрица надежда, че звездата ще се завърне през деня след диагнозата деменция: „Това ме натъжава“

Бивш съизпълнителен продуцент на Шоуто на Уенди Уилямс Сузан Бас е изгубил вяра, че медийният магнат ще се върне към малкия екран след диагнозата й прогресивна афазия и фронтотемпорална деменция (FTD); забелязано през 2023 година

„ Повече съм печален за нейното здраве, не че не може да се завърне. За да имаш подобен тип диагноза, има някаква окончателност в това “, добави продуцентът, притежател на премия „ Еми “.

Бас напомни някои случаи и ранни признаци, че Уилямс е бил бори се по време на нейното токшоу, което се организира от 2008 до 2022 г. 

„ Можете да се върнете и да видите шоуто, и там, където тя е, има в действителност дълги интервали на тишина не приказвам — спомня си Бас. „ И си мислиш „ Какво става? Имаше ранни признаци [за нещо нередно], когато се хващате за думи, мъчно ви е да съберете мислите си и да си спомняте неща. Може би тъкмо това се случваше тогава.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР