Бивш президент на Spokane NAACP Нкечи Диало — по-известна като

...
Бивш президент на Spokane NAACP Нкечи Диало — по-известна като
Коментари Харесай

Рейчъл Долезал, бивш ръководител на клон на Spokane NAACP, която се преструваше, че е чернокожа, губи преподавателска работа заради страницата OnlyFans

Бивш президент на Spokane NAACP Нкечи Диало — по-известна като Рейчъл Долезал, бяла жена, разпозната като черна — е уволнен от преподавателска активност в Аризона.

46-годишната Долезал е била наета като инструктор след учебно заведение в учебния регион Catalina Foothills в Тусон, само че е изгубила работата си в Sunrise Drive Elementary, откакто локалната новинарска станция KVOA разкри, че тя е разгласила категорично наличие на страница OnlyFans.

„ Научихме за изявленията на госпожа Nkechi Diallo Only Fans в обществените медии едвам през вчерашния ден следобяд. Нейните изявления са в несъгласие с изявленията на нашия регион “ Използване на обществени медии от политиката на чиновниците на дистрикта (приложено) и нашата политика за нравственос на личния състав. Тя към този момент не е наета от учебния окръг Catalina Foothills ", сподели Джули Фарбарик, шеф на отдела за ученици и връзки с общността на окръга, сподели за KVOA в сряда.

Долезал влезе в националните заглавия през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР