Бивш преподавател в гимназия живее в истински кошмар от вече

...
Бивш преподавател в гимназия живее в истински кошмар от вече
Коментари Харесай

Учител, обявен за педофил, живее в кошмар. Заплашват, че ще го залеят с киселина

Бивш учител в гимназия живее в същински призрачен сън от към този момент 10 месеца. Велизар Балевски, който до предходната година е преподавал музика и философия в ПМГ " Сергей Корольов " в Благоевград, става обект на по думите му „ скалъпени неистини “. Той е надарен музикант, обичан от учениците си, само че в един миг всичко се прекатурва. Получава закани и живее в боязън. Последните похищения против него са от декември предходната година и при започване на сегашната. При първото, заварва колата си с огъната врата, а при второто има ескалация. Освен още веднъж нанесените материални вреди по персоналния му автомобил, има и заплашителна записка. В нея се насочва закана, че ще бъде залят с киселина и се пожелава гибелта му.



Пред GlasNews.bg Балевски описа на какво е подложен през миналите месеци. Споделя, че е алармирал в полицията, само че от там установяват, че няма закононарушение.

Откъде потегля всичко? Появяват се клюки, че мъжът е имал връзка с 19-годишна ученичка, наклеветен е за педофил. Принуден е да напусне работата си и в този момент не може да стартира друга.

„ Ако съм направил закононарушение, ще си понеса следствията, само че такова няма. Нито има тъжба от момичето, нито съм уволнен. Колеги са ме питали кой има интерес един уважаващ работата си учител да бъде омаскарен “, сподели той пред екипа ни.

И добавя:

„ Не знам с какво съм заслужил това чудовищно отношение. Никога не съм обидил, та камо ли наранил човек. Започвах и приключвах часовете си с усмивка и ария. Всеки час споделях на моите възпитаници, че:  „ Човек дава това, което носи в себе си - доброта “. За всеки празник правех приветствени концерти на сътрудниците си. С моите възпитаници, всяка година правихме концерти в дома за деца с увреждания и за остарели хора,  една от малките екрани направи филм за нас след извоювани национални състезания за ария. Написах химн за гимназията, който учениците пеят с голямо наслаждение. Не знам с какво съм заслужил това чудовищно отношение, в случай че моето закононарушение е това, че си обичам работата, то дано съм нарушител. Заклеймяват те, че си педофил и край с работата ти. Това, което ми се случва е нечовешко. Манипулира се публичното мнение с неистини и измислени позорящи публикации, без виновност ме изкараха отговорен. Десети месец не мога да си намеря работа. Имам семейство, жена, дете. “

Казва още, че са основани групи в обществените мрежи, където се разгласяват негови фотоси.

„ Снимат ме в магазина, след това вършат колажи и ме качват в тези групи. Има даже и видеа, където съм с подправена визия и глас. Много грозни и вулгарни неща. Да те е боязън да излезеш, да си купиш самун “, споделя той.

Смята, че зад всичко това стоят недоброжелателни към него сътрудници. 43-годишният мъж се тормози какво още може да чака.

„ Очаквам  да ми подмятат опиати, да наранят мен или фамилията ми “, заключи той.

Във времето е търсил юристи за подпомагане, само че не получава желаната поддръжка. Мъжът се надява тормозът над него да завърши, с цел да може да работи и да се грижи за фамилията си.

Екипът ни продължава да следи тематиката.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР