Бивш преподавател от Софийския университет живее заедно с куче, котка

...
Бивш преподавател от Софийския университет живее заедно с куче, котка
Коментари Харесай

Жестока трагедия: Бивш доцент от СУ делила дни наред един апартамент с разлагащия се труп на съпруга си

Бивш учител от Софийския университет живее дружно с куче, котка и разлагащия се труп на брачна половинка й неизвестно какъв брой време, стана ясно в репортаж на утринния блок на Bulgaria ON AIR.

``
реклама

Случаят стана прочут откакто съседка на дамата алармирала полицията, че на етажа на апартамент в блок в столичния квартал " Гео Милев " мирише на мърша, написа novini.bg.

Половината лице на брачна половинка на дамата го е нямало, а самата тя е с деменция.

Преди в жилището е живял и осиновеният наследник на фамилията. Той е бил наркоман и е умрял.

Според шеф отдел " Социална протекция " Яна Цацова службите не са получавали никакъв сигнал за този адрес. " До този миг не бяхме търсени от полицията. Дойдохме в четвъртък - 29 март, и заварихме мизерни условия. Жената към този момент е настанена в здравно заведение. Ще бъде прегледана и лекарите ще кажат по какъв начин да се дейс тва нататък. Преди също сме попадали на сходни потресаващи гледки ", посочи още Цацова.

По думите на Анастасия Райкова - шеф на отдел " Хора с увреждания и обществени услуги ", се е наложило повикването на Спешна помощ, която да откара дамата в болница. " След като излезе от болничното заведение, с нея ще се заемат от обществени грижи. Те не е способна да се грижи за себе си и най-вероятно ще бъде настанена в дом ", съобщи още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР