Бивш полицейски служител на окръг Далас, г-жа Хадок сега отговаря

...
Бивш полицейски служител на окръг Далас, г-жа Хадок сега отговаря
Коментари Харесай

Охранител на саудитското кралско семейство дава няколко съвета за безопасността ви

Бивш полицейски чиновник на окръг Далас, госпожа Хадок в този момент дава отговор за сигурността на кралските фамилии в Катар и Саудитска Арабия. Тя е безапелационна, че постковидната епоха изисква доста по-висока степен на самопредпазване. „ Като цивилни, нямате значка, нямате револвер, а работите с това, което имате сред ушите “, споделя госпожа Хадок в телефонно изявление за The Epoch Times.

Тя е сертифициран инструктор и треньор по пукотевица. Ето някои тактически препоръки на госпожа Хадок, с цел да станете телохранител на самите себе си.

Бъдете наясно със обстановката! Това значи да забравите за телефона, изключително в случай че сте зад кормилото. Но и „ децата в наши дни като че ли се раждат с тези глупави устройства в ръка “, установи госпожа Хадок и напомня, че при злополука с съдбовен резултат, говоренето по телефон даже със слушалка може да докара до обвиняване за не/предумишлено ликвидиране. Така че, в колата или като пешеходец, приучете се да оценявате какво се случва в близост.

Част от това е...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР