Бивш полицай и ексшеф на културата в община Бобов дол

...
Бивш полицай и ексшеф на културата в община Бобов дол
Коментари Харесай

Бивш полицай стана учител по български език и литература в затвора в Бобов дол

Бивш служител на реда и ексшеф на културата в община Бобов дол е назначен за преподавател по български език и литература в пандиза в Бобов дол, оповестява struma.bg

Неуспелият претендент за кмет от Вътрешна македонска революционна организация в община Бобов дол Петър Петров, който беше назначен от юрист Елза Величкова да дефинира културния календар на общината през първия й мандат, неотдавна е назначен за преподавател в затворническото учебно заведение в Бобов дол.

Петър Петров е млад пенсионер от Министерство на вътрешните работи. Дълги години той е работил в отдел “Тежки престъпни престъпления” в РУП – Дупница, откъдето се пенсионирал. Като пенсионер Петров 4 година беше на заплата в общината.

Преди изборите за локална власт той напусна поста и потегли в борба за кметския стол с листата на Вътрешна македонска революционна организация, само че не съумя да се пребори с съперника юрист Елза Величкова.

Сега той преподава български език и литература на престъпно проявени лица в пандиза. Някои от учениците му са зад решетките след разкрити закононарушения от самия него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР