Бивш полицай е съседът, който е убил психолога Иван Владимиров

...
Бивш полицай е съседът, който е убил психолога Иван Владимиров
Коментари Харесай

Бивш полицай е мъжът убил психолога Иван Владимиров - Нав

Бивш служител на реда е съседът, който е умъртвил психолога Иван Владимиров - Нав, нощес след 22 часа на ул. " Черковна " 69 в София.

След случаят е арестуван 52-годишният комшия на психолога, който преди време работел в системата на Министерство на вътрешните работи. От bTV осведомят, че името му е Румен Тонев и през 2000 година е бил уволнен от Министерство на вътрешните работи.

Преди време Иван Владимиров гостува в предаването " Преди обед ". Тогава той разяснява един различен случай, при който беше погубен Иво Андреев (заради ремонт на врата), татко на 3 деца, поради дългогодишни спорове със собствен комшия. Тогава самият Иван показа и за сходен проблем в неговия блок.

" Казваше, че подвигам звук, а аз безусловно ходех на пръсти вкъщи. Замеряше ме с яйца “, довери тогава той.

Владимиров описа и друга преживелица, разиграла се по време на общо заседание на блока. Тогава служителят на реда налетят на пердах на възрастен човек. Иван Владимиров предложил на индивида да издигнат обвинявания против съседа си в полицията, само че той не посмял поради боязън да не ескалира напрежение и да не го убие. По подигравка на ориста, месеци по-късно, това се случва, само че на самия Иван.

Близки, другари и по-далечни познати са потрес от новината за гибелта на 45-годишния Иван Владимиров.

Повечето от тях схващат трагичната вест от майката на психолога, която рано тази заран оповестява за кончината на сина си в обществената мрежа.

" Беше разперил криле за полет... и един безразсъден патрон пречупи крилете му и лиши светлината от очите му... Беше мой преподавател, поддръжка и опора. Беше детето, с което се гордеех. Беше въодушевяващ събеседник и последовател на фантазиите ми. Беше наслада, светеща наслада. Можеше да направи още толкоз доста... ", написа майка му Слава Иванова.

На въпрос в мнения " Какво е станало ", Слава дава отговор: " Един комшия, който ни тормози от години простреля Иван нощес ".

Задържаният за убийството на психолога Иван Владимиров е бил чиновник на Министерство на вътрешните работи преди 23 години , сподели основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров пред публицисти.

За аргументите довели до трагичния случай Тодоров уточни - изострени съседки връзки, за които са подавани сигнали от 2020 година насам.

Има 12 подадени сигнала, като главната част от тях са от причинителя във връзка с дейности на майката на жертвата. Сигналите не са били за принуждение, а по битови въпроси - звук, цапане на общите елементи и други сходни.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР