Бивш пилот застреля младата си съпруга и двете си невръстни

...
Бивш пилот застреля младата си съпруга и двете си невръстни
Коментари Харесай

Бивш пилот застреля жена си и малките си дечица и ги последва в отвъдното

Бивш водач простреля младата си брачна половинка и двете си невръстни дечица – на 9 месеца и 3 годинки, и постави завършек на живота си. Трагедията се е разиграла в американския град Скотсдейл, оповестява The Sun. От полицията показват, че фамилията е имало финансови проблеми в бизнеса си, обвързван с физиотерапия и рехабилитация. Когато един ден 39-годишният Джейсън не се появил на работа, всички разбрали, че се е случило нещо извънредно.



Сестрата на младия мъж твърди, че той не е бил неприятен човек, просто не е съумял да се оправи с натрупалите се проблеми. „ Обичаше доста фамилията си. Просто му трябваше професионална помощ. Джейсън можеше да накара хората да се смеят по този начин, както не са се смели в никакъв случай през живота си. Беше необикновен по-голям брат”, споделя сестра му.



Семейството на Джейсън живеело в дребен регион, където всички се познавали. Никой не е можел да планува сходен излаз на събитията.



" Ани доста обичаше децата си. Когато човек застанеше до нея, незабавно усещаше невероятната добрина, с която тя бе заредена”, споделя още сестрата на Джейсън.

Превод: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР