Бивш оръжеен инспектор на ООН предупреждава, че Иран ще има

...
Бивш оръжеен инспектор на ООН предупреждава, че Иран ще има
Коментари Харесай

Страхове от Трета световна война, тъй като експерт предупреждава, че Иран има уран, за да направи 12 ядрени бомби за 5 месеца

Бивш оръжеен контрольор на Организация на обединените нации предизвестява, че Иран ще има задоволително уран, с цел да направи 12 нуклеарни бомби единствено за пет месеца, защото страховете от опцията за Трета международна война нараства.

Дейвид Олбрайт, американски физик и оръжеен специалист, сподели, че обогатяването на уран от държавата-измамник е „ на косъм от 90 % “ – най-желаното равнище за основаване на нуклеарна бомба. Смразяващото изказване идва, когато Джо Байдън разгласи през днешния ден, че трима американски военнослужещи са били убити и „ доста “ са били ранени при нахлуване с дрон от подкрепяната от Иран милиция в Йордания.

Те бяха първите жертви на Съединени американски щати от месеци на удари против американските сили в Близкия изток от подкрепяни от Иран милиции на фона на войната Израел-Хамас в Газа, увеличавайки риска от ескалация.

Г-н Олбрайт сподели, че в този момент е „ нещастна действителност “, която иранските учени към този момент имат знанието за построяването на разтърсващото Земята оръжие за края на света. И разкри, че страната може да има достатъч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР