Бивш охранител на Ружа Игнатова успял да прибере от кралицата

...
Бивш охранител на Ружа Игнатова успял да прибере от кралицата
Коментари Харесай

Ружа Игнатова дарява €1 млн. на бодигард любовник! Братът на ромката милионерка – тежък наркоман

Бивш охранител на Ружа Игнатова съумял да прибере от кралицата на криптовалутата OneCoin повече от 1 млн. евро единствено за няколко месеца. Покаял се участник в грандиозната машинация разкри пред „ Уикенд ”, че шефката му, която сега се търси от прокуратурата в Съединени американски щати поради кражбата на внушителната сума от 4 милиарда $ със комплицирана скица с криптовалута, имала интимна връзка със собствен телохранител зад тила на немския си брачен партньор Бьорн Щрел, от който през есента на 2016-а родила щерка.

Авантюрата почнала през 2014-а, когато Ружа влезе с гръм и тропот в светския живот у нас и даже стана „ Бизнес дама на годината ”, коронясана от Евгени Минчев. Както приляга на жена с благоприятни условия, Ружа си наела цяла орда охранители, които да са лакмус за нейния разцвет. Сред тълпата „ орангутани ” се откроявал широкоплещест трийсетинагодишен левент, някогашна барета. За късо време нацепеният батка съумял да очарова любовно своята работодателка и по този начин влезнал в спалнята и банковите сметки на Ружа, която, както към този момент медиите разкриха, се оказа циганка от Плевенско. По време на мимолетната спекулация - едвам три месеца, хитрецът съумял да източи от богатата си държанка над 1 милион евро кеш плюс няколко великодушни подаръка, разкри високопоставеният в OneCoin пирамидата източник.

За да показва какъв брой е удовлетворена от представянето на гарда в леглото, Ружа Игнатова му купила джип мерцедес висок клас за €250 000, мотор ямаха „ R1 ” за 20 000 евро и – най-щедрият подарък – къща за към милион лв. на един от ръкавите на Халкидики в Гърция.

Идеята била там да вървят да си почиват. Широките ѝ пръсти към анонимния охранител създали усещане за нейните бизнес сътрудници, които решили да поемат надзор на обстановката, която можела да компрометира цялата спекулация с виртуалната валута OneCoin, разпростряла се по цялото земно кълбо. По разпореждане на фактори в схемата мачото бил принуден да върне всичко, което получил като дарове и кеш. В приложимост влезнали и мутренски способи – любовникът бил грубо пребит и държан на каишка, до момента в който биг босовете към Ружа не придобият още веднъж заграбеното от телохранителя на влюбената ромка. В последна сметка здравенякът се избавил с бягство и бонус чисто новата ямаха. Оттогава, към този момент три години, никой не е чувал нищо за злощастния ухажор на Ружа Игнатова, която сама тъне в конспиративност. Някои настояват, че кара тир в Америка. Смята се, че точно натиреният ухажор е един от главните очевидци против Ружа Михайлова в стартиралото интернационално следствие за грандиозната спекулация OneCoin. Той е подал сигнал против нея в Съединени американски щати, където сега живее. Източник на „ Уикенд ” твърди, че той е предпазен очевидец на американците.

В момента държавното обвиняване в Съединените американски щати търси българката по обвиняване за откраднати 4 милиарда $ посредством подправената криптовалута, излиза наяве от публично известие предходната седмица.

Прокуратурата в Манхатън към този момент арестува брат ѝ - Константин Игнатов. 38-годишната измамница получи четири обвинявания и в случай че бъде приета за отговорна по всички, може да бъде наказана на до 65 години затвор. Иначе Ружа Игнатова има фамозна яхта за 15 млн. $ и къща в Созопол за $2,5 млн. Новият дом на криптокралицата се строи сега в морския град. Новата облага на чевръстата плевенска ромка разполага с частен плаж, лозя, хеликоптерна площадка, голям басейн и детски ъгъл.

Братът на Ружа Игнатова е малко прочут, само че не по-малко забавен от своята фамозна сестра.

33-годишният Константин Игнатов, който след 2016-а последователно е стартиран на сцената като световен водач на компанията OneCoin Ltd. и стартира да се изявява по промоционални събития, имал съществени проблеми с опиатите. Запознат с аферата осведомител на „ Уикенд ” акцентира, че по-малкото братче на криптокралицата е бил на косъм от удавяне поради своята взаимозависимост към дрогата. През лятото на 2017-а, когато Ружа и Константин са на яхтата си за 15 млн. $ край Созопол, топ измамницата решила да вдигне шумно празненство. На скъпата лодка се събрали неколцина нейни другари и шумотевицата почнала на повече от километър във вътрешността в Черно море – надалеч от любопитни очи. Във вихъра на купона тежко надрусаният Константин изпаднал от яхтата и бил на няколко вдишвания от удавяне. За негов шанс бдителните гардове забелязали, че шефът се бори за живота си и го извадили в точния момент.

Бившият наркоман бе задържан на 6 март на летището в Лос Анджелис и откаран в Централния съд на Калифорния, където му предявили обвиняванията. По информация на „ Уикенд ” сега Константин Игнатов се намира в пандиза „ Метрополитън ” в Лос Анджелис. Институцията разполага с басейн за своите раирани жители. Новият адрес на „ местоположение ” на българския фараон, който до неотдавна тънеше в разкош, е в центъра на Ел Ей и доста близо до автомагистрала, която води към Холивуд. На външен тип внушителната постройка въобще не наподобява на затвор. Никой не може да допусна, че зад стените на първокласната сграда лежат наказани мъже и дами, в случай че не регистрира металните заграждения по етажите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР