Бивш модел обвини Доналд Тръмп, че я е опипвал, след

...
Бивш модел обвини Доналд Тръмп, че я е опипвал, след
Коментари Харесай

Бивша моделка обвини Тръмп в сексуален тормоз в компанията на Джефри Епщайн

Бивш модел упрекна Доналд Тръмп, че я е опипвал , откакто двамата били осведомени от половия принудител Джефри Епщайн през 90-те години на предишния век, заяви вестник „ Гардиън “.

Стейси Уилямс се е срещнала с Тръмп на празненство през 1992 година, откакто е била показана от опозорения финансист, с който се е срещала по това време.

„ Тогава стана доста ясно, че той и Доналд са били в действителност, в действителност положителни другари и са прекарвали доста време дружно “, сподели Уилямс.

Епщайн, който беше наказан за полови закононарушения и постави завършек на живота си в пандиза през 2019 година, е посетил Тръмп в компанията на Уилямс през 1992 година в неговия офис в Ню Йорк. Тръмп я дръпнал към себе си и почнал да я опипва .

Уилямс, която в този момент е на 56 години, споделя, че някогашният президент е поставял ръцете си на всички места - по гърдите, талията и задните ѝ елементи, което я предиздвикало да " замръзне на място " . Тя забелязала, че двамата мъже като че ли се усмихват един на различен.

Говорителка на акцията на Тръмп, отхвърли изказванията и ги назова " подправена история ", като дефинира Уилямс за " някогашен деятел " на експрезидента Барак Обама.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР