Бивш мениджър на руската компания за петрол Лукойл е намерен

...
Бивш мениджър на руската компания за петрол Лукойл е намерен
Коментари Харесай

Пандемията от самоубийства на руски мениджъри продължава! Бивш шеф на “Лукойл“ е открит мъртъв

Бивш управител на съветската компания за нефт " Лукойл " е открит мъртъв през вчерашния ден в град Митищи наоколо до Москва. Предполага се, че повода за гибелта е инсулт, заяви ТАСС.

Собственикът на парцела, в който е открито тялото на предприемача, е Алексей Пиндюрин - именуван още " шаманът на Магуа ". Съобщава се, че някогашният управител на " Лукойл " е посещавал шамана няколко пъти, с цел да се възползва от неговите нетрадиционни услуги за лекуване. Този път Суботин отишъл при него, с цел да му помогне с мархмурлук.

Пиндюрин споделя, че предприемачът " дошъл при него в положение на тежка алкохолна и наркотична интоксикация ". Тялото на Суботин е намерено в стая, " употребена за ямайски вуду ритуали ".
Александър Суботин е някогашен член на борда на " Търговска къща " Лукойл " и притежател на Нова транспортна компания. Суботини е и брат на Валери Суботин, някогашен вицепрезидент по петролни доставки и продажби на " Лукойл ".
Това е следващата вест за гибелта на съветски предприемач. От началото на 2022 година разнообразни чиновници на газовите компании " Новатек " и " Газпром " бяха открити мъртви. Във всеки от случаите главната версия на проверяващите е самоубийство.

През април стана ясно за гибелта на някогашния управител на " Новатек " Сергей Протосеня , както и на някогашния вицепрезидент на " Газпромбанк " Владислав Аваев . По-рано и други ръководители бяха открити мъртви в Русия, измежду тях бяха ръководителят на транспортната работа на " Газпром Инвест " Леонид Шулман , както и Александър Тюляков , заместник-генералния шеф на центъра на " Газпром " за корпоративната сигурност.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР