Бивш мениджър на хотелиерство си спомни ужасния момент, когато двойка

...
Бивш мениджър на хотелиерство си спомни ужасния момент, когато двойка
Коментари Харесай

„Глупавата“ двойка зашемети хотелски работници заради „идиотска“ грешка в обслужването по стаите

Бивш управител на хотелиерство си спомни ужасния миг, когато двойка напусна хотел, откакто съвсем „ умряха от апетит “. Гостите към този момент се бяха оплакали от неефективния душ в стаята си и неуместния нощен сън, който трябваше да преживеят по време на престоя си.

Но когато дамата на междинна възраст стартира да се оплаква от неналичието на обслужване по стаите за вечеря, защото телефонът не работеше, същинската причина, заради която не можаха да се свържат, беше разкрита. В обява в Reddit, наречена „ Винаги съм мислил, че съм виждал върха на човешката нелепост. След това някой идва и ме изненадва още един път “, един консуматор написа: „ Бивш фронт офис управител тук, работил в хотелиерството от десетилетие и съм цялостен с истории. Но тази към момента ме кара да се плесна по челото всякога, когато си спомня то. "

„ Вашата средностатистическа двойка на междинна възраст се настанява една вечер и незабавно щом стартират да поддържат връзка с вас, вие знаете, че това ще бъде един от тези престои. “ Усещай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР