Бивш кралски иконом казва, че принц Уилям да получи своя

...
Бивш кралски иконом казва, че принц Уилям да получи своя
Коментари Харесай

Важен начин, по който принц Уилям ще се засили към кралското семейство, тъй като крал Чарлз се подлага на лечение от рак

Бивш кралски иконом споделя, че принц Уилям „ да получи своя късмет “ да влезе краткотрайно на мястото на татко си ще бъде като чиракуване.

Грант Харолд, говорейки за новата видео поредност Кралското лекуване на лорд Пинг, беше запитан по какъв начин принцът на Уелс ще одобри тази новооткрита отговорност с крал Чарлз, подложен на лекуване от рак.

Той сподели: „ Мисля, че Уилям ще свърши невероятна работа, с цел да застъпи татко си. Хората не помнят, че в този момент е на 40 години. Хората към момента го виждат като много млад. Но баба му беше в средата на 20-те, може би на 25 или 26, когато стана кралица.

„ Това е толкоз млада възраст. Така че в съпоставяне Уилям е доста по-опитен с това, което към този момент е направил. Но още веднъж, това е към момента е огромна задача, която би трябвало да поеме. Баща му към момента явно е крал, само че би трябвало да понижи някои от отговорностите си и мисля, че Уилям ще свърши отлична работа, ще извърши тези отговорности и с времето, според от това какъв брой дълго ще отнеме лекуването, неговият брачната половинка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР