Бивш изпълнителен директор на Deutsche Bank свидетелства в сряда, че

...
Бивш изпълнителен директор на Deutsche Bank свидетелства в сряда, че
Коментари Харесай

Deutsche Bank потърси „кит“ на клиент в лицето на Тръмп, облагодетелства се от връзка, свидетелства бивш изпълнителен директор

Бивш изпълнителен шеф на Deutsche Bank свидетелства в сряда, че банката е гледала на Доналд Тръмп като на „ кит “ на клиент и се опита да направи спомагателен бизнес с него, като в същото време похвали организацията Тръмп за това, че е преместила парцелите си от „ черупка “ в „ изцяло работещи “ пространства.

Розмари Враблич, някогашен Управляващият шеф на Deutsche Bank застана на позиция в гражданския развой, произлизащ от делото на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс против някогашния президент Тръмп, фамилията му и бизнеса му. Джеймс упрекна Тръмп в раздуване на финансовите му доклади и машинация на банки.

Бившият президент Тръмп и фамилията му отхвърлиха да са направили каквото и да било нарушаване. Бившият президент неведнъж е казвал, че активите му в действителност са подценени. Тръмп неведнъж е заявявал, че финансовите му доклади имат отвод от отговорност, като е изискал числата да бъдат оценени от банките.

Екипът на защитат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР