Бивш инженер от Meta, съпругата му, която се занимава с

...
Бивш инженер от Meta, съпругата му, която се занимава с
Коментари Харесай

Откриха мъртви бивш инженер от Meta, децата и съпругата му

Бивш инженер от Meta, брачната половинка му, която се занимава с обработка на данни, и двамата им 4-годишни близнаци са открити мъртви в дома им в Калифорния. Полицията проверява случая като ликвидиране и самоубийство, съобщи БТВ. 

Предполага се, че 37-годишният Ананд Суджит Хенри е умъртвил синовете си и е прострелял смъртоносно брачната половинка си, 38-годишната Алис Бензинджър, във ваната, преди да обърне оръжието против себе си.

Двойката е била открита мъртва в къщата с огнестрелни рани до 9-милиметров револвер и зареден пълнител в една от баните в понеделник сутринта, откакто полицията е била извикана за инспекция.

Двамата им синове са били открити мъртви в една от петте спални.

Причината за гибелта на двете дребни деца не е оповестена, само че се счита, че момчетата или са били задушени, или им е била дадена смъртоносна свръхдоза, защото по телата им не е имало следи от контузии, обявиха източници, осведомени с следствието.

Мотивът за убийствата остава неразбираем, защото служителите на реда не престават следствието.

Полицията означи, че в предишното няколко пъти е била викана в къщата - само че не уточни аргументите.

Съдебните архиви сочат също, че Хенри, който е някогашен управител в Meta и Гугъл, е подал молба за бракоразвод с Бензинджър през декември 2016 година

Но наподобява, че разводът по този начин и не се е осъществил, а двойката се е преместила през 2020 година в дома си в Сан Матео, където е отгледала двете си деца.

Съседите споделиха, че наподобяват като приятелско и щастливо семейство.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР