Бивш играч от NFL е обвинен в убийството на майка

...
Бивш играч от NFL е обвинен в убийството на майка
Коментари Харесай

Серджио Браун: Бивш играч от NFL, обвинен в убийството на майка си

Бивш състезател от NFL е упрекнат в убийството на майка си, откакто беше задържан в Калифорния във вторник.

Властите издирваха Серджио Браун, откогато майка му Миртъл Браун, на 73 години, беше открита мъртва покрай дома си отвън Чикаго предишния месец.

Той ще бъде екстрадиран в Илинойс, с цел да бъде изправен пред обвинявания в ликвидиране първа степен, сподели полицията.

Г-н Браун е играл за четири професионални екипа по време на шестгодишна кариера.

Полицията в Мейуд, Илинойс - на към 12 благи (19 км) западно от Чикаго - откри госпожа Браун в вада на 16 септември, откакто членове на фамилията оповестиха, че е изчезнала.

Съдебен доктор откри, че е получила голям брой пострадвания от нахлуване и гибелта й беше избрана като ликвидиране.

Докато бягаше, господин Браун, на 35 година, публикуваше необвързани видеоклипове и известия онлайн от Мексико, в които назова известията за убийството „ подправени вести “.

В от време на време непоследователното видео господин Браун твърди, че майка му е била на отмора в Мексико по време на случая. Той също по този начин упрекна както ФБР, по този начин и полицейското ръководство на Мейуд в присъединяване.

Той беше депортиран назад в Съединени американски щати във вторник и беше задържан от полицията в Сан Диего.

В изказване от сряда фамилията на госпожа Браун съобщи, че е „ окуражено от новината, че Серджио Браун е арестуван и върнат в Съединените щати незасегнат “, NBC Новините оповестяват.

Той е упрекнат в ликвидиране първа степен, което носи оптималната присъда пожизнен затвор без опция за подмяна.

Г-н Браун е роден в Мейуд, посещава локална гимназия и по-късно посещава университета Нотр Дам. Започва кариерата си като бранител в Националната футболна лига с New England Patriots през 2010 година Играл е и за Indianapolis Colts, Buffalo Bills и Jacksonville Jaguars, преди да напусне NFL през 2016.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР