Бивш хуманитарен работник, който е помогнал на Анджелина Джоли да

...
Бивш хуманитарен работник, който е помогнал на Анджелина Джоли да
Коментари Харесай

Осиновен или откраднат е синът на Анджелина Джоли, Мадокс?

Бивш филантропичен служащ, който е оказал помощ на Анджелина Джоли да осинови сина си Мадокс, твърди, че не може да бъде „ 100% сигурен “ , че той е бил сирак преди осиновяването.

Сарат Мунх, който управлява неправителствена организация в Камбоджа, става непосредствен другар на холивудската звезда по време на визитите ѝ в страната, откъдето е осиновен Мадокс оповестяват от Daily Mail.
Той също по този начин изиграва значима роля в процеса на осиновяване, като подписва правни документи, които заявяват, че е същинският татко на Мадокс, какъвто не е , с цел да помогне за по-бързото му утвърждение от камбоджанските съдилища. Няма догатки, че Джоли е знаела за това.

 джоли мадокс Getty

В извънредно изявление господин Мунх споделя пред Daily Mail

„ Не съм 100% сигурен, че Мадокс е бил сирак, макар че е пристигнал от сиропиталище. Възможно е най-малко единият от родителите да е бил жив по време на осиновяването му. Аз в никакъв случай не съм задавал тези тежки въпроси, никой не ги е задавал. “

„ Това се случваше постоянно в Камбоджа. Имаше доста бебета, които бяха оставени в сиропиталища или продадени от родителите си, тъй като не можеха да си разрешат да се грижат за тях. “
 Споделено от Анджелина Джоли за списание ELLE: на какво учи децата си и кои са „ злите дами “  Споделено от Анджелина Джоли за списание ELLE: на какво учи децата си и кои са „ злите дами “  Споделено от Анджелина Джоли за списание ELLE: на какво учи децата си и кои са „ злите дами “  Споделено от Анджелина Джоли за списание ELLE: на какво учи децата си и кои са „ злите дами “

По това време Кек Галибру, началник на организацията за отбрана на човешките права „ Ликадо “, която проверява осиновяването, споделя „ Сигурен съм, че това дете не е било същинско сираче и не е било изоставено “

Джоли обаче декларира, че е положила доста старания, с цел да ревизира дали Мадокс няма живи родители и е сигурна, че той е бил сирак преди да го осинови.

„ Никога не бих лишила една майка от нейното дете. Не мога да си показва какъв брой извънредно би било това. “

Признанията на господин Мунх идват в миг, когато протича снимането на документален филм „ Откраднатите деца “ на режисьора Елизабет Джейкъбс. Филмът ще изследва дали бебетата, попаднали в сиропиталища в Камбоджа са били откраднати от фамилиите им и дадени за осиновяване.

Родителите на Елизабет са употребявали услугите на сътрудника по осиновяване Лорин Галиндо - същата жена, с която Джоли се свързва за осиновяването на Мадокс през 2002 година
По това време Галиндо и сестра ѝ Лин Девин ръководят организация за осиновяване, наречена „ Seattle International Adoptions “/ „ Интернационално осиновяване Сиатъл “, и м алко след осиновяването на Мадокс против тях са повдигнати обвинявания.
На Девин е наложена санкция от 150 000 $ за подправяне на документи за приемане на американски визи за „ сираци “, а Галиндо е наказана на 18 месеца затвор през 2004 година за същото закононарушение и пране на пари.

 мадокс джоли пит Getty

Когато абсурдът беше оголен, държавното управление на Съединени американски щати и няколко други страни стопираха осиновяванията от Камбоджа. Джоли тогава съобщи, че не е знаела нищо за противозаконната търговия.

Към момента към момента няма доказателства, че Мадокс не е бил сирак преди осиновяването му.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР