Бивш гард на Антон Петров-Хамстера е предвождал наказателната бригада, която

Бивш гард на Антон Петров-Хамстера е предвождал наказателната бригада, която ...

Бивш гард на Хамстера водел наказателната бригада в “Бесо“.

Бивш гард на Антон Петров-Хамстера е предвождал наказателната бригада, която потроши столичния бар „Бесо”, пише TrafficNews. Мъжът е известен с прякор Цеката и е един от двамата задържани нападатели, за които прокуратурата поиска постоянно задържане под стража.
Вторият се казва Сергей и също е бил в обкръжението на Хамстера, който беше разследван по делото „Октопод” и се смята за дясна ръка на Алексей Петров.

 

Останалите четирима здравеняци, които бяха заснети как трошат и вилнеят в „Бесо” в понеделник, отдавна „работели” заедно с Цеката. С изключение на един всички са с криминални досиета. Те са разследвани и съдени за грабежи, кражби, хулиганство, унищожаване и повреждане на имущество, обясни по-рано шефът на Националната полиция главен комисар Христо Терзийски.

Участниците в групата са били близки и до ММА боеца Мартин Антов, обвиняем по делото „Килърите-2”, който беше задържан на 30 май в Монтана при акция на антимафиотите. Тогава той беше закопчан като тартор на банда за рекет, изнудване и пласиране на дрога.

 

Източник: frognews.bg