Бивш директор на дневна градина в предградието на Индианаполис беше

...
Бивш директор на дневна градина в предградието на Индианаполис беше
Коментари Харесай

Бивш директор на дневна градина в Индиана е осъден на 6 месеца затвор за това, че е давал на деца мелатонинови гуми без съгласието на родителите

Бивш шеф на дневна градина в предградието на Индианаполис беше наказан на шест месеца затвор, откакто се призна за отговорен в предоставяне на дъвки с мелатонин на деца без единодушието на родителите им, с цел да ги накарат да спят.

Тоня Рейчъл Ворис, 53, беше наказана в петък, откакто се призна за отговорна по 11 закононарушения за занемаряване на подвластен и шест закононарушения за неразумно наблюдаване от снабдител на грижи за деца, съобщи Daily Reporter на Greenfield.

Ворис е някогашен шеф на Kidz Life Childcare Ministry в New Life Church в Къмбърланд, град, който пресича линиите на окръг Марион и Хенкок в далечната източна част на Индианаполис.

Тя беше упрекната през февруари 2023 година, откакто пасторът на църквата осведоми полицията в Къмбърланд, че помощник-директорът на дневните грижи му е споделил, че Ворис управлява мелатонин с педиатрична мощ на деца в дневни грижи без родителско единодушие.

Клетвена декларация за веро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР