Видеозапис заснема мъже, опитващи се да нахлуят в дома, въпреки че бивш детектив стреля с пистолет, за да защити семейството

...
Бивш детектив по насилствени престъпления и баща на две деца
Коментари Харесай

Бивш детектив по насилствени престъпления и баща на две деца публикува видеоклипове в социалните медии през уикенда, показващи група мъже, за които се твърди, че се опитват да влязат в дома му в посред нощ.

Групата очевидно е участвала в поредица от инциденти в дома на жертвата в Меса, Аризона, на 2 септември, жертвата е идентифицирана само като Джон, казал на FOX 10 Phoenix.

Първият път групата използва яйца, за да вандализира колата на Джон, паркирана на алеята му. Вторият път видеозаписът заснема четиримата маскирани мъже, които се опитват да влязат в дома на Джон, но те избягаха, след като чуха силни звуци.

„Четирима млади мъже между вероятно 18 и 20, нещо подобно. Трима от те се нареждаха до вратата. Един от тях се приближаваше до вратата," каза Джон пред FOX 10. "Аз съм пенсиониран детектив по насилствени престъпления. Това е домашно нахлуване по учебник. Бият по вратата, хващат те да отговорите на него и те ви надвият, тогава са в къщата."

Във видеоклип, публикуван в TikTok, Джон казва на последователите си, че е извадил пушката си и е стрелял в дома нашественици, за да ги изплаши. Подейства, временно.

Групата се върна за трети път, няколко минути след като Джон стреля с пушката си, но отново избяга от сцената, той казва във видеото на TikTok.

„Просто няма смисъл. Що за глупаци-- правят нещо подобно и след това се връщат, когато разберат, че си готов?“ Джон казва.

Джон продължи да споделя убеждението си, че нашествениците може да са група хулигани, които са се насочили към 20-годишния му син, Джейк, онлайн.

" Той каза: „О, знам кои са тези момчета“, каза Джон за сина си във видеото в TikTok. „Казах „Кои са те?“ И той каза, че са някакви момчета, които са го тормозили онлайн, защото има аутизъм и е латиноамериканец, и това продължаваше доста време. И докато правеха всичко това, той го подмами да им даде адреса ни."

Полицейско управление в Меса. Бранди Джордж каза на FOX 10, че жертвата се е обадила в полицията веднъж в 3:08 сутринта, съобщавайки, че двама маскирани мъже блъскат вратата му и след това си тръгват с превозно средство. В 3:19 ч. сутринта същата жертва се обадила отново в полицията, като съобщила, че трима мъже блъскат входната му врата.

„Полицаите пристигнаха и не откриха хората или превозното средство; обаче сигнализиращата страна даде на служителите дома си видео за наблюдение на инцидента“, каза Джордж.


Оригинален източник на статия: Видеозаписът заснема мъже, опитващи се да нахлуят в дома, въпреки че бивш детектив стреля с пистолет, за да защити семейството

Преглед коментари
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР