, бивш член на световноизвестната момчешка група One Direction, е

...
, бивш член на световноизвестната момчешка група One Direction, е
Коментари Харесай

Певецът Лиъм Пейн е открит мъртъв в хотел в Буенос Айрес

, някогашен член на световноизвестната момчешка група One Direction, е открит мъртъв след случай в хотел в Буенос Айрес. Според локалната полиция 31-годишният артист е умрял след рухване от третия етаж на хотел, ситуиран на улица Коста Рика в влиятелния квартал Палермо.

Инцидентът е станал в сряда следобяд, когато полицията е била извикана на мястото след сигнал за нападателен мъж, евентуално под въздействието на опиати или алкохол . Лиъм Пейн е получил съществени пострадвания, които са били несъвместими с живота.

Лиъм Пейн стана знаменит през 2010 година като част от групата One Direction, която се образува по време на английското телевизионно шоу „ X Factor “. Групата закупи свръхестествен триумф, само че през 2016 година разгласи, че ще излезе в безсрочна отмора. Въпреки това, членовете ѝ продължиха да работят по солови планове, в това число и Пейн, който разгласи, че работи по своя първи независим албум.

Само няколко дни преди трагичния случай Пейн бил видян на концерт на някогашния си сътрудник от One Direction Найл Хоран в Буенос Айрес.

Полицията в Буенос Айрес продължава да проверява събитията към случая .

Български институт в основата на нова платформа за оценка на AI модели

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР