Бивш бодигард на кралското семейство представи нова версия за събитията

...
Бивш бодигард на кралското семейство представи нова версия за събитията
Коментари Харесай

Още за секс аферите на принцеса Даяна

Бивш телохранител на кралското семейство показа нова версия за събитията към раздялата на принц Чарлз и принцеса Даяна.

Алън Питърс твърди, че принц Чарлз не е почнал да се среща сантиментално още веднъж с Камила Паркър Боулс, до момента в който не схваща, че Даяна има връзка с телохранителя си – Бари Манаки.

Именно Питърс е този, който осведоми принца за аферата на жена му.

" Популярно разбиране е, че принцът е бил погрешен през целия им брак, само че това несъмнено не е по този начин. Първият човек, който погледна настрана беше принцесата. Той стартира още веднъж да се среща с госпожа Паркър Боулс, откакто научи за аферата ѝ с Манаки “, безапелационен е Алън Питърс, който работи за Даяна съвсем десетилетие.

Това поддържа версията на Джонатан Димбълби за събитията. Той разгласява опълномощена биография на принц Чарлз през 1994 година, в която декларира, че Чарлз и Камила са възобновили връзката си през 1986 година Манаки става телохранител на Даяна през 1985 година Твърди се, че аферата им е почнала през същата година.

През 1986 година той е изместен от поста си в Отряда за дипломатическа отбрана. Година по-късно 39-годишният тогава Манаки умира при тайнствен пътен случай.

Съобщава се, че той е бил ударен от 17-годишен водач, до момента в който се е возил на мотоциклет в Източен Лондон, което накара Даяна да допусна, че е бил " отхвърлен “.

В нов документален филм на CNN, Питърс споделя за Даяна: " Започнах да виждам, че държанието ѝ е извънредно, когато бяхме покрай Манаки, тъй че взех решение да приказвам с нея за това. През първите 20 минути тя изрично отхвърляше. Но по-късно ми сподели какво тъкмо се случва: тя имаше някаква връзка с Манаки.

Принцът на Уелс се приближи до мен и сподели: " Защо принцесата се държи по този начин? Какво, по дяволите, ѝ става? Аз споделих: " Трябва да говорите с нея “. Принц Чарлз отвърна: " Е, пробвах всичко и единственото нещо, което наподобява я разстройва е, че Бари Манаки се връща към униформата. Ако тя е толкоз смутена, Бари може да остане ".

На този стадий бях заставен да кажа: " Е, сър, в случай че той остане, опасявам се, че ще би трябвало аз да си потегли “.

И мисля, че в този миг той разбра. Беше изцяло шокиран и явно беше доста смутен ".

Относно соченето с пръст и търсенето на отговорен за краха на кралския брак Алън Питърс съобщи: " Никой не е злодеят в тази история. Според мен всеки е жертва. Принц Чарлз беше под огромен напън да се ожени, принцеса Даяна също беше жертва в целия този развой ", написа уеб сайтът jenata.blitz.bg

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР