Бивш близък съюзник на Макс Верстапен разкри игрите на ума“,

...
Бивш близък съюзник на Макс Верстапен разкри игрите на ума“,
Коментари Харесай

Съюзникът на Макс Верстапен разкри „игрите на ума“ срещу Луис Хамилтън, когато съперниците от Формула 1 се сблъскаха

Бивш непосредствен съдружник на Макс Верстапен разкри „ игрите на мозъка “, които холандецът е играл против Луис Хамилтън по време на скандалния им дуел за купата през 2021 година

Съперничеството сред тях кипеше повече от веднъж през този сезон, като всеки даваше всичко от себе си, с цел да победи другия. В последна сметка Верстапен противоречиво излезе отпред, защото конкуренцията за купата приключи със скандал на Гран при на Абу Даби.

Дори преди този горчив край сред тях имаше малко обич. И Брадли Сканес, някогашният персонален треньор на Верстапен в Ред Бул, имаше място на първия ред за това по какъв начин холандецът подходи към това съревнование.

Те работиха дружно в продължение на четири години, до момента в който Сканес напусна в края на предишния сезон. Говорейки в Sky Sports F1 Podcast, той разкри какво е да си толкоз покрай една от най-ожесточените борби за купата на F1.

„ Като човек в спорта, работещ в спорта, считам, че съм извънредно благополучен да бъда част от този сезон “, сподели той. „ Току-що б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР