Бивш американски съдия и политик бе заснет да удря Tesla

...
Бивш американски съдия и политик бе заснет да удря Tesla
Коментари Харесай

Tesla засне съдия да бяга от ПТП

Бивш американски арбитър и политик бе сниман да удря Tesla и да напуща местопроизшествието. Уили Сингълтари блъснал Model 3 със своя Cadillac Escalade на паркинг и избягал, само че охранителните камери на електрическия автомобил го снимали.

Сингълтари е някогашен арбитър от профилирания съд по въпросите на пътното придвижване и сега се кандидатира за общински консултант във Филаделфия. Записът демонстрира по какъв начин магистратът потегля на заден ход, само че не преценя вярно дистанцията и "забърсва " паркирания в съседство Model 3.

При контакта "кадилакът " очевидно се разклаща и алармата на електрическия автомобил се включва. Сингълтари слиза да ревизира какви са вредите и даже инспектира засегнатия подробност с ръка. След като се чуди по какъв начин да постъпи в продължение на към минута, някогашният арбитър взема решение да си плюе на петите без да остави застрахователна информация.

Собственикът на "тѐслата " се свързал със Сингълтари, който в началото отрекъл да я е блъскал. Когато обаче видял записа, бързо трансформирал версията си. Сертифициран сервиз пресметнал вредите по интонации Model 3 на $2 000 (€1 769).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР