Бивш американски пехотинец от Лонг Айлънд беше осъден на 25

...
Бивш американски пехотинец от Лонг Айлънд беше осъден на 25
Коментари Харесай

Бивш морски пехотинец от LI осъден на 25 до доживотна присъда за убийство на жена си заради бременност, медицински сметки

Бивш американски пехотинец от Лонг Айлънд беше наказан на 25 години зад решетките за убийството на бременната си брачна половинка, тъй като не искаше бебе – или да би трябвало да плащате здравни осигуровки на детето.

30-годишният Майкъл Оуен беше наказан в четвъртък, откакто беше наказан през август за ликвидиране втора степен за удушаване на 27-годишната отчуждена брачна половинка Кели Оуен в дома й във Фармингдейл през 2020 година, до момента в който тя беше бременна с второто им дете, заяви Newsday.

Оуен – механик на клетъчна кула, чието ДНК беше открито на врата на неговата кърмачка студентка – отхвърли да я е умъртвил, преди да бъде наказан.

„ Той я умъртви по принудителен и персонален метод “, сподели бащата на Кели, Франк Бретана, в съда на окръг Насау. „ Той знаеше, че би трябвало да продължи, до момента в който разбере, че тя си е отишла. Знаеше, че ще би трябвало да я гледа по какъв начин умира. ”

Бретана си спомни по какъв начин е видял щерка си „ да лежи с лице надолу в леглото си – беше студена и безжизнена “ – и е чул смутените писъци на жена си, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР