Бивш американски дипломат, който е служил като посланик на САЩ

...
Бивш американски дипломат, който е служил като посланик на САЩ
Коментари Харесай

Бившият посланик на САЩ Мануел Роша е арестуван, обвинен, че е служил като агент на Куба, твърдят източници

Бивш американски посланик, който е служил като дипломат на Съединени американски щати в Боливия, е задържан при дълготрайно следствие на контраразузнаването на ФБР, упрекнат в загадка работа като сътрудник на държавното управление на Куба, научи Асошиейтед прес.

73-годишният Мануел Роча е бил задържан в Маями в петък по обвиняване за закононарушение и се чака повече детайлности за случая да бъдат оповестени обществено в съда в понеделник, споделиха двама души, които са говорили с AP при изискване за анонимност, защото не са били упълномощени да разискват настоящо федерално следствие. Интересите на кубинското държавно управление. Федералният закон изисква хората, изпълняващи политически поръчки на задгранично държавно управление или образувание в Съединени американски щати, да се записват в Министерството на правораздаването, което през последните години ускори наказателното си налагане на нелегално лобиране в чужбина.

25-годишната дипломатическа кариера беше изразходвана както при демократичните, по този начин и при републиканските администрации, огромна час...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР