Бивш ъгъл на НФЛ Хейдън е играл за отбори, включително

...
Бивш ъгъл на НФЛ Хейдън е играл за отбори, включително
Коментари Харесай

Ди Джей Хейдън: Бивш играч от НФЛ сред шестима души, загинали в автомобилна катастрофа в Хюстън

Бивш ъгъл на НФЛ Хейдън е играл за тимове, в това число Оукланд Рейдърс, Детройт Лайънс и Джаксънвил Джагуарс през годините 2013 до 2020 година

Съвсем неотдавна той беше част от Washington Commanders през 2021 година Той е роден в Хюстън и е взел участие в Хюстънския университет.

Петима мъже и една жена изгубиха живота си при злополуката в центъра на Хюстън към 2 сутринта локално време (8 сутринта английско време).

Трима от някогашните футболисти на университета починаха - Хейдън, неговият някогашен съотборник, корнербекът Зак Макмилиън и Ралф Орагву. Четвърти някогашен академични футболист беше ранен.

„ Цялата общественост на университета в Хюстън е съкрушена от трагичната гибел на някогашните футболни студенти-спортисти Ди Джей Хейдън, Закари Макмилиан и Ралф Орагву по-рано през днешния ден и нашите мисли и молитвите остават с Джефри Люис за идното му възобновяване “, се споделя в изказване на Университета по лека атлетика в Хюстън.

Той прибавя, че починалите мъже са „ трима души, които са оказали незаличимо въздействие върху всеки живот, до който са се докоснали “. < /p>

Жертвите включваха водача на Chrysler и мъж, който изглеждаше безприютен, съгласно полицията.

Хейдън „ с приятни мемоари “

Лас Вегас Рейдърс, някогашен Oakland Raiders, сподели в изказване: „ Смелостта, упоритостта и отдадеността на D J към съотборниците му ще бъдат запомнени с деликатност от всички, които го познават. “

„ Молитвите на цялата Raider Nation са с околните на Ди Джей по това време ", прибавиха те.

Крайслерът " наподобява се движи доста бързо, висока скорост ", сподели помощник-началникът на полицията в Хюстън Меган Хауърд.

Четирима души бяха оповестени за мъртви на място.

Други четирима бяха откарани в болница, където двама от тях починаха, а пътничка е в сериозно положение с заплаха за живота, сподели госпожа Хауърд.

Полицаите споделиха, че са разговаряли с пасажер от всъдехода и че проверяващите работят по идентифицирането на лидера на всъдехода.

Прочетете повече от Sky News:
Тим Минчин отдава респект откакто разгласи гибелта на майка си
Петима американски военнослужещи бяха убити, откакто самолетът претърпя „ акцидент “

Хейдън оцеля в близо до гибелта прекарване през 2012 година, когато получи скъсване на огромна вена от сърцето си след конфликт със съотборник по време на подготовка.

Той беше изписан от болница единствено седмица след незабавна интервенция и по-късно беше определен за Оукланд Рейдърс в плана за 2013 година

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР