Бива наглост, ама на Герена май минават всички възможни граници.

...
Бива наглост, ама на Герена май минават всички възможни граници.
Коментари Харесай

Вечно репресирани или отлично стимулирани?

Бива безочливост, но на " Герена " май минават всички вероятни граници. " Сините " разгласиха известие в уеб страницата си. Скочиха на ЦСКА. Не написаха името на огромния си противник, само че излиза наяве от думите. Опитват се да изкарат, видите ли, че тематика номер 1 в договарянията за сформиране на кабинет били " армейците " и " Армията ". Руди Василев и Иван Ченчев пък били лобисти. Като се тръгнали да сочат с пръст, от Левски да посочват имена, да не се гънат в някакви техни словонедоуточнения...

" Сините " постоянно бил настрана от политиката. Как не ги е позор! Кой им подари стадиона? Плащат ли наем за него? Да си напомним и за огромните пристрастия към Левски на един някогашен вицепремиер. И за огромната му фантазия - да закрие ЦСКА!

Ръководството на Левски хубаво отбелязва, че ще следи всичко протичащото се по въпроса с " Армията ". Други наблюдават всичко протичащото се към вноските им към Национална агенция за приходите. Но какво от това? Трябваше ли целият дълг на клуба към този момент да е станал дължим или не? Кажете, драги левскари?

Как по-точно решения, касаещи ЦСКА, ще накърнят Левски? Защо решения за Разград, Пловдив и Стара Загора не ги накърняват? Нали сякаш са сами против всички? Колко години " алените " си заплащат като попове наем на базите? Другите какво заплащат? Или единствено знаят да пишат заявления и да се мислят за репресирани.

Да се върнем доста по-назад във времето и към прословутото игрище на Левски, за отнемането на което Томас Лафчис искаше да му бъде даден стадион " Васил Левски ". Няма да се занимаваме с външния тип на игрището на Левски до началото на 50-те години. Само това ще прибавим - сгуриен терен и една трибунка с няколко реда дървени пейки, това представлявало игрище " Левски ". Самото то се е намирало на мястото на езерото " Ариана " и част от Сектор " Г " на стадион " Васил Левски ". Парцелът е възложен за прилагане на Семеен кодекс Левски с решение от март 1924 година на общински съвет, град София.

Вестник " Спорт " от 1924 година написа: " Мястото е сред игрищата на А.С.23 и тенис клуба. В тази част на градината са раздадени места на 4 спортни стадиони: " Колодрума ", " А.С.23 ", " Левски " и тенис клуба. Този доблестен жест на общинския съвет е повече от окуражителен и буди възторженостти. Сърадваме " Левски " с вниманието, което му е указано от общинския съвет, а на този последния сервира нашите поздрави за благородната му самодейност ".

Хвала!

За отнетото при градежа на стадион " Васил Левски " сгуриено игрище, Левски е обезщетен с " Динамо " (сега стадион " Раковски " ). По-късно и с " Герена ". От 1969-а разполагаем на левскарите са два стадиона, които те без скрупули употребиха и употребяват - стадиона на " Герена " и стадион " Раковски ". Но те отново са недовони. Те са репресираните, а ЦСКА е с страната...

Стадион " Георги Аспарухов " не е благосъстоятелност на футболен клуб Левски. Никога не е бил притежаван от " сините ". Това пък разкри регионалният шеф на София - Николай Пехливанов преди години.

" Годишните налози на комплекс " Георги Аспарухов " - стадионът и залите, са 80 524 лв. и постоянно са се плащали от страната.

Въпросът е много остарял, само че действително в този момент законово е доста мъчно да се организира процедура.

Законово решението за даване за безплатно прилагане не е обосновано, само че в действителност съществува и това е базата, на която се стъпва ", разяснява Пехливанов пред bTV.

Стадионът е издигнат през 1963-а година и постоянно се е употребявал от Левски, само че клубът в никакъв случай не му е бил притежател. През 1997-а година притежателят на комплекса - регионалната администрация, издава на Левски акт за безплатно прилагане.

Хвала!

Ще има ли декларация и по тази тематика?
 Георги Атанасов пред ТОПСПОРТ: За
Георги Атанасов пред ТОПСПОРТ: За " синята " безочливост няма граници!

" А държавното поточе си тече към Сухата река "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР