Bitwise подаде формуляр S-1 за регистрация на спот Етериум борсово

...
Bitwise подаде формуляр S-1 за регистрация на спот Етериум борсово
Коментари Харесай

Bitwise подаде заявление за спот Етериум ETF

Bitwise подаде формуляр S-1 за регистрация на спот Етериум борсово търгуван фонд (ETF), наименуван Bitwise Ethereum ETF, като има намерение да предложи експозиция към цената на ETH в границите на своя концерн, сходно на други сходни оферти.

Подадената документи съдържа основни данни, посочващи желанието на Bitwise да се листне на борсата NYSE Arca и да употребява Coinbase Custody като настойник. Въпреки това не бяха разкрити детайлности по отношение на тикера и таксите.

Макар че заявката на Bitwise преглежда стейкингът на Етериум като главен аспект, то не преглежда опцията фондът да стейква ETH за възвръщаемост, за разлика от заявки на Ark 21Shares и Fidelity.

На 28 март NYSE Arca подаде и обвързвано 19b-4 заявление, с което желае смяна в разпоредбите, с цел да улесни листването на спот ETF за Етериум на Bitwise.

Освен това Bitwise показа разбор, в който се акцентира “ ” сред спот пазара на ETH и фючърсния пазар на ETH на CME. Този разбор отразява причините, изтъкнати за спот ETF за Биткойн , с цел да се отговори на условията на SEC по отношение на наблюдението на евентуални пазарни операции, което е основен фактор за приемане на утвърждение за първите спот ETF за Биткойн през януари.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР