Битува мнението, че жените сме тези, които са по-чувствени в

...
Битува мнението, че жените сме тези, които са по-чувствени в
Коментари Харесай

Ако той прави тези неща в леглото, твой е завинаги

Битува мнението, че дамите сме тези, които са по-чувствени в леглото. Но наподобява е тъкмо противоположното. Защото дамите имат доста способи за изложение на любовта си и драговолно ги употребяват в всекидневието. Докато мъжете не са по този начин. Чувствата им са „ затворена зона “ и рядко си разрешават да ги показват. Единственото място, където се отпускат изцяло, е леглото. Там, където сте си единствено двамата, когато сте си най-близки и най-искрени.

Така че, без значение какво приказва един мъж и на какъв се прави, по време на фамилиарност той няма по какъв начин да прикрие лавината от страсти, вилнеещи в сърцето му. Психолозите дефинират няколко ясни знака, които могат да ви потвърдят неговата откровена обич. Нека да забележим кои са те.
Неговата обич е изцяло откровена, в случай че там, където той се усеща „ най-мъж “, ви оставя да водите
Ако ви възприема само като обект на физическа пристрастеност, това не би се случило. Подобна кавалерска постъпка е присъща единствено за влюбения мъж. Той желае вие да се чувствате допустимо най-добре и да ви достави голямо наслаждение. Затова ви оставя да водите. Така му подсказвате какво желаете, а той е разполагаем да ви го обезпечи!

Ако той непрекъснато се стреми да прибавя нови неща към интимния репертоар
Това значи, че се тормози да не ви омръзне любовта с него и се стреми да направи вашата фамилиарност неповторима и „ взривяваща “. Тоест, вие сте му значима и то доста. Той желае да е вашият принц на бял кон. Иска да му се възхищавате, тъй като това го подтиква да бъде още „ по-по-най “. Не е ли ужасно? Трябва да сте поласкани. Наистина сте обичани!
Ако постоянно е благородник и не си разрешава просташки изцепки
Няма нищо по-респектиращо за един мъж от съкровен контакт с жена, в която е влюбен до ушите. Тя получава неговото особено внимание. Не може да е просто ей по този начин, всичко би трябвало да е съвършено. Той е деликатен и гальовен. Вглежда се дълго в очите ви, не може да се насити на физическия контакт. В такива моменти даже най-коравия юначага се трансформира в добродушно агънце и ви разрешава да докоснете дълбините на неговата душа. Там не се позволява всеки.
Ако шепне нежни думи
Е, това не може да бъде друго, с изключение на обич! Мъжът, който не е привързан на прочувствено равнище със своята партньорка, няма да направи сходно нещо. Само същински влюбеният е кадърен да шепне нежни думи в толкоз съкровен миг. Защото сексът за него не е просто физическо упражнение, а акт на дълбока съгласуваност на две тела и души в едно.
Ако ви оставя да лежите в прегръдките му и по-късно
Мъж, който не ви обича, би станал незабавно от леглото и би почнал да прави ежедневните си неща. Но влюбеният мъж е друга работа! Той ще ви приласкае в прегръдките си и ще попита по какъв начин се чувствате. Ще ви показа прекарванията си от интимния миг или пък ще замълчи, само че очите му ще приказват по-красноречиво от всевъзможни думи. И тъкмо в този миг, вашето подозрение за неговите усеща, ще изчезне. Защото място за такова просто няма. Той е вманиачен по вас!

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР