Биткойнът спадна по време на търговията в сряда сутринта в

...
Биткойнът спадна по време на търговията в сряда сутринта в
Коментари Харесай

Биткойнът остава под линията на съпротива от 26 000 долара

Биткойнът спадна по време на търговията в сряда сутринта в Азия, оставайки под линията на опозиция от 26 000 $. Етерът също загуби позиции, до момента в който другите 10 най-хубави криптовалути по пазарна капитализация се търгуваха смесено, написа Forkast.
Прочетете още
Токенът BNB на крипто борсата Binance означи най-големите облаги измежду топ 10, откакто съдът в Съединени американски щати отхвърли настояването на финансовия регулатор да замрази активите на борсата Binance.

Биткойнът падна с 0,38% през последните 24 часа до 25 835,15 $ в 7:00 сутринта в Хонконг, губейки 4,87% през последната седмица и неведнъж не успявайки да преодолее съпротивата при 26 000 $ след правосъдните каузи, заведени предходната седмица против американските платформи за крипто търговия от Комисията по скъпите бумаги и тържищата (SEC).

Етерът спадна с 0,49% до 1734,63 $, отбелязвайки загуба от 7,87%% за седмицата.

Биткойнът се бори да премине над 26 000 $ заради страха на крипто пазара и макар оптимизма в акциите, сподели Алекс Купцикевич, старши пазарен анализатор в онлайн брокерската компания FxPro, в мнения по имейл.

„ Индексът на страха и алчността на криптовалутата е на територията на страха на 45 (-2 пункта за една нощ), до момента в който показателят на страха и алчността за фондовия пазар е на 79 (което е изключителна алчност) “, означи Купцикевич. „ Технически, с цел да прекъсне низходящия тренд, биткойнът би трябвало да преодолее 27K, а спад под 26 500 $ е нужен, с цел да удостовери низходящия тренд. Вторият сюжет наподобява по-вероятен ".

Други топ 10 криптовалути се търгуваха смесено. Токенът BNB на Binance поведе спечелилите с растеж от 4,67% до 241,36 $, намалявайки седмичната си загуба до 14,41%.

Печалбите на BNB пристигнаха, откакто във вторник федерален арбитър на Съединени американски щати отхвърли настояването на SEC за краткотрайна ограничаваща заповед, която би замразила активите на Binance.US, американското поделение на най-голямата борса за криптовалута в света.

Решението на съдията разрешава на Binance да продължи да работи, до момента в който договаря с SEC по отношение на спазването на законите за скъпите бумаги. Миналата седмица федералната организация упрекна Binance, че не се записва като борса за скъпи бумаги и че предлага и продава нерегистрирани скъпи бумаги. SEC също заведе дело против основаната в Съединени американски щати борса Coinbase. И двете тържища отхвърлиха обвиняванията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР