Биткойн за кратко проби над $28,000 след като Белия дом

...
Биткойн за кратко проби над $28,000 след като Белия дом
Коментари Харесай

Биткойн временно проби $28,000 след споразумението за дълга на САЩ

Биткойн за малко проби над $28,000 откакто Белия дом съумя да се споразумее за предварителна сметка за дълга на Съединени американски щати.

След като на 27 май Белият дом и републиканците от Камарата на представителите се споразумяха за предварителна договорка, Съединените щати наподобява ще избегнат пагубен банкрут по дълга.

Американските пазари на акции се покачиха в очакване на договорката на 26 май и позитивните настроения се отразиха на бранша на криптовалутите, който се пробва да се възвърне.

Покупките не се лимитират единствено до Биткойн , защото определени алткойни също демонстрират признаци на краткосрочно възходящо придвижване. Въпреки това, поддържането на ралито на по-високи равнища може да се окаже мъчно за биковете.

Биткойн доближи зоната на опозиция сред 20-дневната експоненциална пълзяща междинна ($27,146) и линията на поддръжка на симетричния триъгълник. Тази зона евентуално ще стане очевидец на здрава битка сред биковете и мечките.

Към момента на издание Биткойн поправя до $27,900 след напредък от 2.6% през последните 24 часа и 4% на седмичната графика.

Обемът на търговия през последното денонощие възлиза на $16.5 милиарда, а пазарната капитализация скочи до $541 милиарда.

Според еднодневният механически разбор на TradingView настроенията наподобяват бичи. Обобщението демонстрира “покупка ” с 14 сигнала и пълзящите междинни сочат към “силна покупка ” при 13.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР