Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното

...
Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното
Коментари Харесай

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се трансформира в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като сподели забележителна резистентност и непрестанен напредък. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са очевидци на обилни възходящи трендове.

В вероятност до втората половина на 2024 година Биткойн и обвързваните с него активи са подготвени да се възползват от два основни бичи фактора: халвинг събитието на флагманската криптовалута и институционалното приемане посредством утвърдените в Съединени американски щати спот Биткойн ETF.

Ето три акции, свързани със бранша на криптовалутите, позиционирани за евентуален напредък:

Coinbase (COIN)

Като водеща борса за криптовалути в Съединени американски щати, Coinbase има Zacks рейтинг #1, предполагащ мощна покупка (Strong Buy). Известният вложител Сет Кларман изрази убеденост във фундаменталните индикатори на Coinbase, като посочи стабилната ѝ финансова позиция, в това число над $7 милиарда в парични запаси. Coinbase поредно надминава упованията за приходите, като междинната изненада за облагата на акция е 364.63% през последните пет тримесечия. Интересното е, че неотдавнашният ѝ доклад за приходите разкри облага на акция от $4.4, което много надвиши прогнозите на анализаторите от $1.07. Тези резултати акцентират стратегическото осъществяване на Coinbase и мощните пазарни условия.

Robinhood Markets (HOOD)

Robinhood, брокерска платформа, закупи известност поради демократизирането на търговията. Наскоро платформата вкара благоприятни условия за търговия с криптовалути, позиционирайки се по този начин, че да се възползва от възходящия интерес към цифровите активи. Въпреки че навлезе на крипто арената по-късно от някои съперници, Robinhood показва впечатляващ напредък, като чистите депозити доближиха рекордните $11.2 милиарда през първото тримесечие. Компанията поредно надминава упованията за приходите, като може да се похвали със междинен растеж на облагата на акция от 230% през последните четири тримесечия.

MicroStrategy (MSTR)

MicroStrategy, водещ снабдител на програмен продукт за бизнес разузнаване, направи възторг, като одобри Биткойн за собствен главен авариен актив. Решението на някогашния основен изпълнителен шеф Майкъл Сейлър да одобри „ “ се оказа доходоносно, като MicroStrategy означи незабравим растеж от над 1,000 % през последните пет години. Използвайки Биткойн като авариен актив на хазната си, MicroStrategy се разграничи и се възползва от възходящата стойност на криптовалутата.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР