Биткойн не спира да расте, задминавайки компанията на Уорън Бъфет. Това

...
Биткойн не спира да расте, задминавайки компанията на Уорън Бъфет. Това
Коментари Харесай

Биткойн не спира да расте, задминавайки компанията на Уорън Бъфет

Биткойн не стопира да пораства, задминавайки компанията на Уорън Бъфет. Това удивително достижение слага Биткойн пред известни компании като Berkshire Hathaway, Tesla, Visa и JPMorgan, като акцентира възходящото му въздействие и стойност на пазара.

Скорошният прогресивен подтик на Биткойн притегли необятно внимание, като както пазарните наблюдаващи, по този начин и анализаторите показват оптимизъм за бъдещата му траектория. Положителните настроения на криптовалутата допускат опцията за идна бича серия, което подхранва упованията на вложителите.

Забележително е, че специалистите от сектора предложиха бичи прогнози за цената на Биткойн, като основният изпълнителен шеф на CryptoQuant Ки Йонг Джу предвижда забележителен скок от 160%.

Аналогично, анализаторът Stockmoney Lizards дефинира евентуална нова долна граница на цената от 40,000 $, като черпи информация от историческите модели, съпътстващи събития, свързани с халвинга на Биткойн. С наближаването на следващия халвинг на Биткойн, плануван за април, на вложителите се предлага да наблюдават деликатно представянето му, като регистрират евентуалните последствия за бъдещите пазарни трендове.

В резюме, забележителният напредък на Биткойн, който го трансформира в един от водещите активи в международен мащаб, акцентира възходящото му значение и въздействие във финансовата екосистема. С наближаването на границата от 1 трилион $ пазарна капитализация Биткойн продължава да изпреварва обичайните индикатори, сигнализирайки за смяна на парадигмата във възприемането на цифровите валути, написа kriptonovini.com. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР