Биткойн компанията Unchained успя да набере $60 милиона въпреки настоящите

...
Биткойн компанията Unchained успя да набере $60 милиона въпреки настоящите
Коментари Харесай

Unchained Capital си осигури финансиране в размер на $60 милиона

Биткойн компанията Unchained съумя да набере $60 милиона макар актуалните пазарни условия и международните стопански разтърсвания.

Unchained, снабдител на финансови услуги за Биткойн вложители, неотдавна разгласи сполучлив кръг на финансиране от серия “B ”, управителен от Valor Equity Partners, като в него участваха и други компании като NYDIG, Trammell Venture Partners, Ecliptic Capital и Highland Capital Partners.

Unchained предлага по-сигурен метод за предпазване на Биткойн , от съхраняването му на централизирани тържища или потреблението на решение с един ключ.

Нейният модел за настойничество употребява опциите на мрежата на Биткойн за доста подписи (multisig), при което клиентите споделят контрола върху своите BTC сред личните си частни ключове и частните ключове, притежавани от Unchained или други компании за финансови услуги. Този метод отстрани единичните точки на неуспех и понижава риска от контрагента, разпределяйки го сред голям брой страни.

Използвайки доста подписи, Unchained може да обезпечи по-добра отбрана против загуба и кражба, което я прави основна технология за промишлеността.


 


Понастоящем Unchained над $2 милиарда под формата на Биткойн посредством хиляди ключове в международен мащаб.

Финансирането в размер на $60 милиона ще разреши на Unchained да разшири потребителската си база и предлаганите артикули. Освен това компанията ще може да разпространява своя по-безопасен модел на взаимно настойничество като действителна опция на централизираните попечители.

В последна сметка Unchained се стреми да насърчи вложителите да поемат попечителството на личните си активи, като процеса с доста подписи играе основна роля за постигането на тази цел.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР