Биткойн халвингът е събитие, което се случва при достигането на

...
Биткойн халвингът е събитие, което се случва при достигането на
Коментари Харесай

Биткойн халвингът намалява печалбите от крипто търговия?

Биткойн халвингът е събитие, което се случва при достигането на избран брой добити блокове в блокчейн мрежата на Биткойн.

При халвинга премията за рандеман на нов блок се понижава на половина. Това значи, че майнърите получават по-малко BTC за своя труд.

Следващият халвинг е плануван за 2024 година, което стартира да се отразява на цената на целия крипто пазар, защото Биткойн задава тренда. В тази публикация ще открием какво може да се чака от халвинга, какво ще се случи с цената на Биткойн, като също така ще ви представим 3 евентуални криптовалути.

Какво следва за Биткойн?

Макар че халвингът може да понижи премиите за майнърите, той не наложително понижава облагите от крипто търговия. Цената на Биткойн е избрана от предлагането и търсенето на пазара, както и от други фактори като икономическата конюнктура, регулациите и външните събития. В предишното халвингите са били следвани от обилни ценови растежи на BTC, заради нарасналото внимание и интерес от вложителите.



Бъдещето на Биткойн е мъчно да бъде планувано сигурно, само че има голям брой фактори, които могат да повлияят на неговата цена. Някои хора имат вяра, че след халвингът цената на Биткойн ще се увеличи, защото пониженото предложение може да докара до увеличено търсене.

Исторически данни демонстрират, че Биткойн в предишното е преживявал серии от растежи и спадове. Всеки път след спад се е възстановявал и бързо се пробивал към нови висоти. Някои анализатори предвиждат, че Биткойн може да доближи до $40,000 в идващите 3 месеца и даже да доближи $100,000 в идващите 2-3 години.

Въпросът е, че все още не се обрисува огромно придвижване в цената на Биткойн, а вложителите се нуждаят от смяна в цената, с цел да видят възвръщаемост. Именно това кара мнозина да се извърнат към новите криптовалути .

Нови криптовалути с голям капацитет

Тук ще разгледаме три криптовалути, които могат да донесат страхотни резултати на своите вложители, като са изключително подобаващи за тези, които търсят евентуална 50-100% възвръщаемост в границите на няколко месеца.

Nomeme

Nomeme е занимателна криптовалута, въодушевена от пост на Илон Мъск. Този занимателен крипто план притегли вниманието на голям брой хора и за под 2 дни събра над 8,800 почитатели. Той показва забавна идея, която породи голям интерес и поддръжка от общността.

Наистина впечатляващо е, че в границите на единствено 1 ден цената му набъбна с над 102%. Nomeme съставлява новаторски метод в света на криптовалутите и се радва на огромен триумф. Със своята занимателна и истинска концепция, Nomeme може да притегли още повече внимание и да се трансформира в един от най-горещите планове в криптосферата.

Разбира се, би трябвало да се спомене, че Nomeme към момента навлиза на пазара и цената му е чисто спекулативна, само че както към този момент видяхме и с Pepecoin, a и със Sponge, меме криптовалутите могат да носят страхотни резултати на своите вложители.

AiDoge

AiDoge е реформаторски план за криптовалута, който съчетава силата на изкуствения разсъдък (AI) със сигурността и прозрачността на блокчейн технологията. Стартиран неотдавна, AiDoge към този момент притегли вниманието на вложители и търговци, търсещи новаторски способи за навигация в непрестанно развиващия се свят на меме токените, като предварителната продажба събра над $5.6 милиона в границите на месец до момента.

В сърцевината на AiDoge е моторът, ръководен от изкуствен интелект, планиран да усъвършенства потребителското преживяване, предоставяйки усъвършенствани функционалности за основаване на нови и истински мемета, които са все по-актувални в обществените мрежи и даже се употребяват за ангажиране на аудитории в маркетингови акции.

Един от забележителните аспекти на AiDoge е фокусът върху присъединяване на общността. Проектът цели да сътвори децентрализирана екосистема, която укрепва потребителите и предизвиква съдействието. Управленската модел на AiDoge е основан на конструкция на DAO (децентрализирана самостоятелна организация), което подсигурява, че общността може да има директно влияние върху развиването и посоката на плана.

yPredict

yPredict е перспективна криптовалута, която сега притегля огромен интерес от вложители от целия свят. В рамките на предварителната продажба, планът е съумял да събере над $880,000, което е забележителен триумф и акцентира високия капацитет на платформата.

Цената на токена $YPRED сега е единствено $0.05, което предлага отлична опция за инвестиция. Но това не е всичко – при предстоящото листване на токена, цената му ще се повиши до $0.12, което дава на ранните вложители опцията за евентуална облага на хартия до 140%.

В същото време, yPredict не предлага просто опция за спекулативна облага. Платформата създава модели на изкуствен интелект, които оказват помощ за по-точното предсказание на крипто пазарите и дава обстоен разбор на историческите данни. Това значи, че с yPredict можете да вложите освен пари, само че и да подобрите своите знания и умения в търговията с криптовалути.

Заключение

Биткойн халвингът сигурно ще се отрази на крипто пазара, защото това събитие е от голямо значение за майнърите. Въпреки това обаче, най-старата криптовалута надалеч не е толкоз преносима в последно време, по тази причина вложителите, които обичат “да има придвижване ”, се насочват към новите крипто планове като AiDoge , yPredict & Nomeme , които евентуално могат да донесат голяма възвръщаемост на своите вложители.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР