Биткойн форковете стават все по-популярни, като това не е изненада

...
Биткойн форковете стават все по-популярни, като това не е изненада
Коментари Харесай

Как се представят алтернативите на Биткойн – Bitcoin SV, Bitcoin Cash и Bitcoin Minetrix?

Биткойн форковете стават все по-популярни, като това не е изненада на фона на най-успешната криптовалута в международен мащаб.

Биткойн още веднъж мина $27,000 и се е устремил към $30,000, като вложителите чакат с интерес халвинга.

Какво ще се случи обаче с най-популярните други възможности на Биткойн? Това е въпросът, който вълнува най-вече вложителите.

В публикацията ще разгледаме три от най-хубавите “попадения ” за вложителите – Bitcoin Cash, Bitcoin SV & Bitcoin Minetrix .

Защо са значими Биткойн другите възможности?

Клонингите на Биткойн са от значително значение за целия пазар, защото те са много значим детайл за инфраструктура на пазара.

Много клонинги се появяват, само че малко имат действително значние за пазара. Затова и ще разгледаме три токена, които могат да бъдат сполучливи поради, само че и макар резултатите на Bitcoin.

Bitcoin SV

Bitcoin SV, кратко от Bitcoin Satoshi Vision, е криптовалута, която се трансформира в един от главните форкове на истинския Биткойн. Към сегашния миг, цената на Bitcoin SV е $36.56, което отразява впечатляващ скок от 14.45% на седмична база.

На фона на настоящите пазарни условия и общата поддръжка за тази монета, анализите ни демонстрират, че може да чакаме в допълнение нарастване от 5-10% в близко бъдеще. На месечна база, обстановката наподобява още по-оптимистично с растеж от над 20%.  

Според наблюденията и анализите на Cryptonews , има действителен капацитет Bitcoin SV да доближи и надвиши $40 на токен в идващите месеци.  

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash, прочут като един от главните форкове на истинския Биткойн, продължава да притегля внимание в крипто света. Към момента, един Bitcoin Cash токен коства към $231, което съставлява забележителен растеж от над 20% на месечна база.  

С пазарна капитализация от над $4.5 милиарда, Bitcoin Cash заема респектиращото 16-то място в класацията на CoinMarketCap, подсилвайки своята позиция като една от водещите криптовалути на пазара. Това е впечатляващо достижение, изключително като се има поради конкуренцията с други форкове.

Според някои анализатори Bitcoin Cash може да се окаже основната монета през оставащите месеци на годината. Те предсказват, че тя има капацитета да бъде най-печелившата опция на Биткойн през 2023 година. Тази вероятност може да даде подтик на вложителите да прегледат деликатно Bitcoin Cash като част от техните капиталови портфейли.

Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix съставлява забавно решение за крипто вложителите. За разлика от известните форкове като Bitcoin SV и Bitcoin Cash, тази монета е построена върху блокчейна на Етериум. Това значи, че тя употребява преимуществата на един от най-установените и скалируеми блокчейн платформи, предоставяйки по-бързи и ефикасни транзакции с помощта на своя по-скалируем консенсусен механизъм (Proof-of-Stake).

Освен това Bitcoin Minetrix вкарва концепцията за “добивни заеми ”, което дава спомагателни тласъци и награди за вложителите. Това значи, че вложителите могат да извлекат изгоди освен от възможното нарастване на цената на монетата, само че и от характерни привилегии и награди, свързани с добиването на нови Биткойн блокове.

Интересен факт е, че Bitcoin Minetrix е единствената монета в листата, която към момента е в етап на предпродажба. Това безспорно допуска по-голям риск за ранните вложители, защото планът е към момента в началните си стадии на развиване.  

Въпреки това, историята на криптовалутите демонстрира, че ранните вложители постоянно се възползват от доста високи облаги при триумф на даден план. Така че, в случай че Bitcoin Minetrix отговори на упованията и се утвърди като сполучлив план, ранните вложители могат да чакат обилни финансови облаги.

Stake-To-Mine – скритият коз на Bitcoin Minetrix

Stake-To-Mine е името на концепцията, която стои зад Bitcoin Minetrix и отличава плана от множеството други криптовалути на пазара. Тази идея комбинира преимуществата на обичайния стейкинг с опциите на криптовалутния рандеман, създавайки неповторим модел за генериране на облаги за вложителите.

Вместо да влагат в скъпоструващо и енергоемко съоръжение за рандеман, потребителите просто заключват или “стейкват ” своите токени в специфичен договор. Това им разрешава да вземат участие в процеса по рандеман на Биткойн, без да би трябвало да се грижат за техническата страна на нещата. Този метод освен опростява процеса, само че също по този начин го прави наличен и за хора без механически умения.

Stake-To-Mine методът може да се окаже “скритият коз ” на Bitcoin Minetrix, като даде на вложителите различен и сполучлив метод да вземат участие в копаенето на криптовалути. Тази неповторима идея може да даде на Bitcoin Minetrix преимущество пред конкуренцията и да притегли още по-голям интерес от страна на общността.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР