Биткойн е на път към блестящо възстановяване, според крипто аналитик,

...
Биткойн е на път към блестящо възстановяване, според крипто аналитик,
Коментари Харесай

Бичи сигнали за Биткойн според анализатор – ето защо този BTC форк може да доминира през 2023 г.

Биткойн е на път към ослепително възобновяване, съгласно крипто аналитик, който уточни сигнали, показващи дълготрайна възходяща траектория за Биткойн. 

Биткойн, сходно на други криптовалути, бе в низходяща наклонност през последните три месеца заради засиления регулаторен надзор от страна на финансовите надзорни органи по света. Тъй като стартират да се появяват бичи сигнали, стойностите на форк плановете на Биткойн евентуално ще се повишат. Научете за какво Bitcoin Spark, форк на BTC, може да господства през 2023 година

Какво е Биткойн форк?

Биткойн форк е делене на мрежата на Биткойн, вследствие на което се образуват два клона, всеки със собствен личен протокол. Биткойн форковете нормално се появяват, с цел да се подобрят услугите на мрежата, като да вземем за пример скорост, сигурност и мащабируемост.



Прогноза за цената на Биткойн

Известният пазарен анализатор “Мартинез ” неотдавна уточни връзката сред спада на цената на Биткойн и внезапното увеличение на броя на Биткойн адресите. Скокът е основал настроения от вида “купи спада ”, които евентуално ще тласнат цената на Биткойн нагоре.  

Инвеститорите чакат с неспокойствие “бичия ” поход, който ще докара до появяването на други Биткойн планове, като да вземем за пример Bitcoin Spark и до забележителен скок, възнаграждаващ ранните вложители.

Какво е Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е форк на Биткойн, който предлага на потребителите усъвършенствана скорост, сигурност и мащабируемост.  

Уникалният план има сходна на Биткойн токеномика, единствено че лишава повече време, преди да се доближи оптималното предложение. Освен това Bitcoin Spark употребява напълно нова революционна блокчейн технология, наречена доказателство за развой (Proof-of-Proces, PoP), с цел да обезпечи по-справедливо систематизиране на възнагражденията за рандеман. Родният токен на Bitcoin Spark е BTCS.

Доказателство за развой (PoP)

Механизмът “Доказателство за развой ” (Proof-of-Process, PoP) е композиция от консенсусните механизми “Доказателство за работа ” (Proof-of-Work, PoW) и “Доказателство за залог ” (Proof-of-Stake, PoS).  

Тази система подсигурява, че участниците в мрежата с по-големи благоприятни условия за рандеман печелят повече, само че не и по небалансиран метод, който да дерайлира участниците в стейкинга. Ще бъде основан комплициран логаритъм, който да подсигурява, че възнагражденията за валидиране са стандартизирани. Колкото по-голям е “ ” и осъществената работа, толкоз по-големи са възнагражденията, само че не съразмерно. Освен това благодарение на PoP механизма всеки може да добива Bitcoin Spark.  

В момента екипът работи по приложение, което ще бъде съвместимо с разнообразни операционни системи, в това число IOS, Android, Mac OS, Linux и Windows. Човек може да добива Bitcoin Spark на своя смарт телефон, като употребява конфигурираните приложения на съответните електронни устройства със упоменатите операционни системи.

Токеномика на Bitcoin Spark

Максималното предложение на Bitcoin Spark токените е 21 милиона.  

Стартовото предложение на плана е 4.55 милиона токена (21.66% от общото предлагане), от които 4 милиона токена са за в началото предложение на монети (ICO). Екипът ще получи 50,000 токена, а останалите 500,000 токена ще бъдат разпределени за пуловете за ликвидност преди стартирането на мрежата и за листванията на децентрализираните тържища.  

Проектът е заделил 16.45 милиона токена за хонорари за рандеман, които ще бъдат разпределени в границите на най-малък период от 120 години.

Газ в мрежата на Bitcoin Spark

BTCS е монета, употребена за газ в мрежата Bitcoin Spark или таксата, която се заплаща за осъществяване на транзакции в мрежата.  

Когато потребителят заплаща за транзакция, тази такса ще бъде изпратена на валидаторите и миньорите в мрежата. Тази такса се въздейства от фактори като директно търсене, трудност на контракта и баланс на приходите от продукта. Колкото по-високи са приходите от продукта по отношение на пазарната капитализация на BTCS, толкоз по-ниски са таксите за транзакции.

Най-малката единица BTCS в мрежата Bitcoin Spark се назовава Spark и е еквивалентна на 10 (-12) BTCS.  

Базовата такса е плаваща и се трансформира според от приходите. Ако приходите надвишават изкопаните награди и таксите за газ, мрежата понижава таксите за газ до нула и даже може да стартира да изгаря BTCS.

В момента Bitcoin Spark е в първа фаза на своето ICO, което стартира на 1 август т.г. По време на тази фаза BTCS се продават на цена от $1.50, с спомагателен бонус от 20%. Представете си, че можете да купите Биткойн, когато той е бил единствено $1.  

В края на ICO тези покупки ще костват 800% от първичната стойност при стартирането на плана.

За повече информация по отношение на Bitcoin Spark:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР